Βάζελοι και οι δυο

 

Μπορεί κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας να τα πήρε στο κρανίο, και να απειλήθηκε σύρραξη κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνέντευξης του στον ΣΚΑΙ, όχι φυσικά με ευθύνη της Σίας Κοσιώνη, αλλά όπως είπε με ευθύνη όσων κάθε φορά που αναφέρεται στα ελληνοτουρκικά αποκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ φιλότουρκους… Μεγάλη δηλαδή κουβέντα, που δεν είναι της παρούσης!

Αντίθετα εδώ, αναζητήσαμε τα κοινά των δυο, της δημοσιογράφου δηλαδή, και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, και ω του θαύματος υπάρχουν, και μάλιστα ισχυρά! Είναι και οι δύο βάζελοι! Αρα μιλούν την ίδια γλώσσα!

Για τον Αλέξη Τσίπρα το γνωρίζαμε, αλλά για τη Σία Κοσιώνη το μάθαμε εχθές… Και συγκεκριμένα, όταν ρώτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις δημοσκοπήσεις που σταθερά εμφανίζουν στη δεύτερη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν ως κλασικός έλληνας πολιτικός, αντί να απαντήσει για τις δημοσκοπήσεις, απάντησε για τον Παναθηναϊκό! Ό,τι να ναι! Πάντως βγήκε είδηση!

Στην ερώτηση λοιπόν της Σίας Κοσιώνη για τις δημοσκοπήσεις ο Αλέξης Τσίπρας είπε: “Τη μόνη βεβαιότητα που μπορώ να εκφράσω, μιας και είμαι στο ΣΚΑΪ, είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα», με τη Σία Κοσιώνη να του απαντά «αυτό μου άρεσε που είπατε».

Comments are closed.