Πότε πήγε Ρώμη πότε στον Κοκλώνη

… και τσαντίζεται – Άσε μας κουκλίτσα μου

Έξαλλη η Βανδή με τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο (επιστρέφοντας από Ρώμη)… Βούιζαν το Διαδίκτυο και οι εκπομπές όλη ημέρα εχθές! Την περίμεναν οι κάμερες για δηλώσεις και άρχισε τα «Παιδιά δεν θέλω να κάνω δηλώσεις», «Είναι πολύ λίγο όλο αυτό»! Ποιο είναι λίγο παιδάκι μου; Να σε περιμένουν τα κανάλια στο αεροδρόμιο; Ποιο ακριβώς;

Και για να τα λέμε όλα η δικιά μου απορία είναι πότε πήγε Ρώμη, πότε γύρισε, πότε εκνευρίστηκε, και πότε πρόλαβε να πάει στον Κοκλώνη (Σαββατιάτικο), ούτε που το κατάλαβα!

Για ένα ποτό πήγα το τριήμερο και χρειάστηκε 12ωρο να κοιμηθώ για να συνέλθω από το ξενύχτι (που είμαι και μικρότερη)… Ενώ από το πρωί είμαι σε κατάθλιψη με την απώλεια του μηνιάτικου για τρία ποτά, ένα Berger με πατάτες και αναψυκτικό, τσιγάρα και ταξί! Άμα ξαναβγώ να με πατήσει αυτοκίνητο!

Η Βανδή όμως γιατί εκνευρίστηκε; Τι της φταίει; Δεν έχει λεφτά; Δεν έχει δουλειά; Δεν έχει γκόμενο; Δεν την παίζουν τα κανάλια; Γιατί; Ο Μπισμπίκης δεν έχει δουλειά; Δεν παίζει τον εαυτόν του στον Alpha; Δεν τον φτάνει η διαφήμιση της μπίρας; Ή μήπως θέλει να παίξει στου Παπακαλιάτη; Άσε μας κουκλίτσα μου που έχεις και νεύρα!

Σ.

Comments are closed.