Η Φαίη καλύπτει το προβληματικό της πάνελ με καλεσμένους

… για να κάνουν μπούγιο

Προς τη σωστή κατεύθυνση η κίνηση της Φαίης Σκορδά να εμπλουτίσει το προβληματικό πάνελ της. Παρατηρείται (κάτι που ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα), όταν φιλοξένησε τον Τάσο Δουση, και σήμερα τον Νίκο Γεωργιάδη κρατώντας τους στο τραπέζι για αρκετή ώρα συζητώντας και σχολιάζοντας χαλαρά. Ενώ παράλληλα βγάζει σε “παράθυρο” και τον Νίκο Παρτσώλη… Δημιουργώντας αναμφίβολα ένα καλύτερο σύνολο με αυτόν τον τρόπο, και κυρίως “σκεπάζοντας” κάπως τον πυρήνα του πάνελ της, που είναι προβληματικό στη βάση του! Και με την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε (για άλλη μια φορά) το προβληματικό έγκειται όχι στις προσωπικότητες φυσικά, αλλά στο αδύναμο σχόλιο, στην άκαιρη ματιά και σε όλα αυτά τα σχετικά. Για παράδειγμα σήμερα την ώρα που η Φαίη Σκορδά αφηγείται ότι συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στο ταξίδι της στη Ρώμη, τα σχόλια που έρχονταν από τη βασική της ομάδα στο τραπέζι (εξαιρείται ο Παρτσώλης, ο Βουράκης και ο φιλοξενούμενος Γεωργιάδης), ήταν για τον κάλαθο των αχρήστων! Κάτι που και η ίδια η Σκορδά φαίνεται να καταλαβαίνει πλέον!

Από τη στιγμή λοιπόν που γέμισε το “κάδρο” (το στούντιο δηλαδή), είναι καλύτερα γιατί τα πρόσωπα που φιλοξενούνται φρεσκάρουν τον “παλιακό” αέρα που εκπέμπει η βασική ομάδα του πάνελ. Προφανώς και τώρα υπονομεύεται το φρέσκο που έρχεται απ’ έξω, αλλά είναι σαφώς καλύτερα από πριν!

Εν κατακλείδι το μπούγιο με νέα πρόσωπα στο στούντιο και στα “παράθυρα” είναι ένας τρόπος ασφαλής για να αντιμετωπίσει η παρουσιάστρια το αδύναμο πάνελ της, και να καλύψει τα κενά του… Ωστόσο η απογείωση θα έρθει μόνο όταν το αφήσει οριστικά πίσω της! Κι αυτό θα το βρει η ίδια πότε θα το κάνει, φέτος ή του χρόνου. Από την άλλη πλευρά δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν, εαν αποφασίσει να τα αλλάξει όλα ακόμη και τώρα! Είναι δικαίωμα της, αρκεί να νιώσει την ανάγκη ότι πρέπει να το κάνει (και όχι επειδή της το λένε οι άλλοι)!

Comments are closed.