Πέθανε ο γιος του Τιμ Ροθ σε ηλικία 25 ετών

 

Σε ανάρτηση στο Instagram τον Ιούλιο, ο Κόρμακ Ροθ ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο γεννητικών κυττάρων τρίτου σταδίου τον Νοέμβριο του 2021.

Στην ανάρτηση του την οποία συνόδευε με ένα βίντεο να παίζει κιθάρα που τόσο αγαπούσε, έγραφε: «Μου έχει στερήσει τη μισή ακοή, 27 κιλά βάρους, την αυτοπεποίθησή μου και θα συνεχίσει τη δολοφονική του πορεία μέχρι να καταφέρω να το σταματήσω με κάποιο τρόπο και να το σκοτώσω… Αλλά δεν έχει αφαιρέσει τη θέλησή μου να επιβιώσω ή την αγάπη μου για τη μουσική. Δεν με έχει καταβάλει ακόμα.. Αγάπη σε όλους σας παρακαλώ φροντίστε να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε. Η ζωή είναι σύντομη.. Είναι χάος. Και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είσαι εσύ. Να είστε καλά και να πηγαίνετε στον γιατρό. Γ@@@ τον καρκίνο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CORM (@cormacroth)

Η ανακοίνωση της οικογένειας του αναφέρει μεταξύ άλλων, «Όσο άγριος και αν ήταν, ο Κόρμακ ήταν επίσης η ενσάρκωση της καλοσύνης. Μια ευγενική ψυχή που έφερνε τόση ευτυχία και ελπίδα στους γύρω του. Η θλίψη μάς κατακλύζει, όπως και τα δάκρυα και το γέλιο, όταν σκεφτόμαστε αυτό το όμορφο αγόρι στα 25 χρόνια και 10 μήνες που τον γνωρίζαμε… Πέθανε ειρηνικά στην αγκαλιά της οικογένειάς του που τον αγαπούσε και τον λάτρευε.. Πάλεψε με απίστευτη γενναιότητα τον τελευταίο χρόνο και διατήρησε την εξυπνάδα και το χιούμορ του μέχρι το τέλος».

Comments are closed.