Τον σταύρωσαν

 

Το θέμα της ημέρας στα τηλεοπτικά είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Και είναι θέμα, γιατί ασχολήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή και στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας που αναπαρήγαγε τον Αρναούτογλου και είπε και τα δικά του! Τι καταλάβαμε; Ειλικρινά; Τίποτα! Δεν καταλάβαμε δηλαδή, ούτε τι ήταν όλο αυτό, ούτε γιατί έγινε!

Εντάξει, ο ένας είπε δεν πάει καλά ο Μουτσινάς φέτος σε νούμερα, ότι πρέπει να ανανεωθεί (γιατί η ομάδα είναι καλή και μπορεί να παράγει νέα πράγματα), ότι το κανάλι πρέπει να τον νταντέψει κλπ κλπ! Και ο έτερος είπε ότι αν παίρνεις ένα σκασμό χρήματα πρέπει και να τα φέρνεις! Μάλιστα! Και έδιναν αβέρτα κουβέρτα συμβουλές και νουθεσίες σαν πιο παλιοί στο τηλεοπτικό κουρμπέτι! Βασικά τα βέλη έφευγαν βροχή… Ο ένας έκοβε και ο άλλος έραβε, λες και ήταν συνεννοημένοι! Εντάξει δεν ήταν συνεννοημένοι, έτυχε! Και για αυτό πέτυχε!

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι θα συνεχίσουν και με άλλους τηλεοπτικούς συναδέλφους τους… Θα πουν για Χατζηνικολάου, Μπακοδήμου, Μάνεση, Αναστασοπούλου, Μιχελιδάκη κοκ; Ε; Τι όχι!

Comments are closed.