Τα κεφάλια στην άμμο

 

 

Από τον Λιάγκα λείπει το γέλιο και η Φαίη είναι για γέλια! Θα μπορούσε να είχε ειπωθεί και έτσι! Αλλά ποτέ από τον Ουγγαρέζο που δηλώνει ότι αγαπάει και τους δυο πάρα πολύ. Ο γνωστός παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη ήταν προσκεκλημένος σήμερα στο MEGA στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, και απέδειξε για άλλη μια φορά την άνεση του μπροστά στο φακό (σε οτιδήποτε κι αν ερωτήθηκε), αλλά και το χιούμορ του! Και φυσικά ότι ξέρει και μπορεί να αυτοσαρκάζεται, αληθινά, και όχι φεικ! Η ιστορία από την εποχή του MAD που κυκλοφορούσε στη γειτονιά του (Π. Φάληρο) για να τον αναγνωρίζουν στα καφέ, και μια κοπέλα τον μπέρδεψε με το γκαρσόνι και άρχισε να του παραγγέλνει είχε πολύ γέλιο!

Παρολα αυτά ήρθε και η στιγμή που ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά… Για να απαντήσει (δανειζόμενος τον τίτλο του Παπακαλιάτη), ότι “Ο Γιώργος Λιάγκας είναι μαέστρος μπροστά από τις κάμερες, κεντάει στον αέρα. Αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του”… Ενώ για τη Φαίη Σκορδά είπε, “Η Φαίη έχει πολύ γέλιο. Προσπαθεί να βρει τα πατήματα της. Είναι ένας ενημερωτικός σταθμός, δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις ΣΚΑΙ και να βλέπεις ψυχαγωγία εκτός από το Μουτσινά”!

Αντίθετα δεν ήρθε ποτέ η στιγμή να ερωτηθεί για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, για τις “απουσίες” από το πάνελ, και όλα όσα ακούγονταν για αυτό το θέμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Προφανώς όμως θα είχε συμφωνηθεί να μην ειπωθεί τίποτα σχετικό, δεδομένου ότι η συνέντευξη γινόταν στο MEGA. Λάθος κατά τη γνώμη μας! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει το μπάγκραουντ να απαντήσει σε όλα, ακόμα και σε ένα τόσο δύσκολο θέμα… Το πρόβλημα όμως είναι τα κανάλια που χώνουν το κεφάλι στην άμμο, και κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά και η αυτολογοκρισία παρουσιαστών και δημοσιογράφων που θερίζει τον κλάδο χρόνια τώρα, όπως ο λίβας τα σπαρτά!

Αν πραγματικά δεν συνέβαινε τίποτα μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου θα το συζητούσαν (στη συνέντευξη)… Το γεγονός ότι δεν το συζητούν αυτόματα σημαίνει ότι κάτι τρέχει! Τι; Το ξέρουν μεταξύ τους!

Comments are closed.