Η πιο σουρεάλ έναρξη εκπομπής με Bella ciao και Ρούλα

 

Η πιο σουρεάλ έναρξη εκπομπής έγινε εχθές το βράδυ στο “Σπίτι με το MEGA”! Ολα ήταν σουρεάλ! Από τα λόγια της Ρούλας Κορομηλά, μέχρι η επιλογή του τραγουδιού στο ξεκίνημα της εκπομπής!

Η Ρούλα που όλη την ήξεραν με το μικρό της όνομα όταν μεσουρανούσε στη μικρή οθόνη τις δεκαετίες των ’90s και ’00s εμφανίστηκε εχθές μετά από πολλά χρόνια αποχής από την τηλεόραση και άρχισε να συστήνεται στο κοινό με τον πιο σουρεάλ τρόπο… Είχε κάτι το “αλλού” ο τρόπος της, αλλά με την καλή έννοια! Είχε προηγηθεί και το Bella Ciao που αιφνιδίασε θετικά ως επιλογή για την έναρξη της εκπομπής… Και στο καπάκι η εμφάνιση ξαφνικά της Ρούλας μέσα στα κόκκινα… Ήταν όλο αυτό κάπως (μέχρι να το επεξεργαστούμε)! Ειδικά οταν άρχισε να συστήνεται στο κοινό, και να αποκαλύπτει την ηλικία της, πότε γεννήθηκε, ποιο μήνα, ποια ημέρα, για τη μαμά της που δεν θυμάται την ώρα (και δεν ξέρει τον ωροσκόπο της), για τη μεγάλη της αγάπη τα ζώα, και πιο πολύ τα άλογα που τους δίνει ζάχαρη… Αλλά και στη συνέχεια όταν εκμυστηρεύτηκε ότι είχε περάσει όμορφα ως καλεσμένη στη συγκεκριμένη εκπομπή στο παρελθόν (τις εποχές της καραντίνας), και πλέον έχει αποφασίσει να βρίσκεται όπου περνάει καλά… Εξηγώντας με αυτόν τον τρόπο γιατί αποδέχθηκε να παρουσιάζει τον νέο κύκλο της εκπομπής “Στο σπίτι με το Mega”.

Η Ρούλα στη νέα της αυτή εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν καλή, μετρημένη και σοβαρή… Κυρίως όμως ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ, έδενε αρμονικά με το περιβάλλον της εκπομπής και όλα όσα έφθαναν στον τηλεθεατή ήταν συντονισμένα. Τίποτα παράταιρο, ξένο, ή περιττό! Η διακριτικότητα της όμως, ήταν το μεγαλύτερο ατού της! Ομολογουμένως ήταν από τις πιο γλυκές και ομαλές επιστροφές!

Comments are closed.