Οι Συριζαίοι (και τα ΜΜΕ τους) πιστεύουν ότι ο Μαρινάκης θα ρίξει την κυβέρνηση

… για λογαριασμό τους

Είναι εντυπωσιακή η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΜΜΕ της επιρροής του να “διαβάσουν” τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού Ευάγγελου Μαρινάκη και του μέλους του ΔΣ της ομάδας Γ. Βρέντζου, αλλά και των γεγονότων που συνέβησαν μετά την ισοπαλία εχθές το βράδυ στο “Απόστολος Νικολαίδης”! Τι να πει όμως κανείς για την παρέα που κυβέρνησε, όταν στο πιο κρίσιμο ραντεβού της με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ (2015) έψαχναν μπροστά της και μπροστά στη γερμανική αντιπροσωπεία και τις κάμερες, ποιος έχει τον φάκελο (από την ελληνική αποστολή) με τα προαπαιτούμενα (και σαν μαθητούδια, ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλον)! Αυτή η παρέα κυβέρνησε τη χώρα, και θέλει (;) – λέει, να ξανακυβερνήσει!

Προφανώς είναι αφελές από μέρους μας να αναρωτιόμαστε (τώρα) πώς είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να μην αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο τα τελευταία 24ωρα! Και το λέμε, διότι από εχθές τη νύχτα έχουν πλημμυρίσει τα φιλικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα Συριζαικά account στο Twitter με αναλύσεις του τύπου ο Μαρινάκης κήρυξε τον πόλεμο στο Μαξίμου, ή καταγγελίες Μαρινάκη για παρακράτος, ή για φασιστικό παρακράτος μιλά συνεργάτης του Μαρινάκη! Βουλωμένο γράμμα διαβάζουν!

Δυστυχώς όμως πρώτα για τη χώρα και μετά για τους ίδιους, που διαθέτουμε μια τόσο χαμηλοτάτου επιπέδου αξιωματική αντιπολίτευση! Και είναι χαμηλοτάτου επιπέδου (πνευματικά), διότι δεν βλέπουν καταρχάς το προφανές, ότι πουθενά και κανείς δεν καταγγέλλει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Επίσης, είναι κτηνώδης άγνοια (και κάτι παραπάνω) να μην αντιλαμβάνονται ότι “φασιστικό παρακράτος” ή σκέτο “παρακράτος” δεν εννοούν (οι του Ολυμπιακού) το Μαξίμου, αλλά ενδεχομένως τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο (που επι κυβερνήσεως Σαμαρά συνομιλούσε με τον Ηλία Κασιδιάρη)!

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουνε την ανάλυση όλων όσα συνέβησαν εχθές το βράδυ, αλλά και την περασμένη Κυριακή με τα δημοσιεύματα του “Βήματος” (για το θέμα των υποκλοπών)… Είναι όμως μάταιο! Άλλωστε η Κουμουνδούρου διαθέτει άξιους επιστημονικούς συμβούλους και δημοσιογράφους που θα έπρεπε να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται!

Για το τέλος… Ελπίζουμε μόνο να μη στεναχωρηθούν αν τους αποκαλύψουμε να μην περιμένουν τον Γιάννη Πρετεντέρη να ξεκινήσει ανένδοτο (στο MEGA) κατά της κυβέρνησης! Σύντροφοι γυρίστε πλευρό δεν θα στείλει (που λένε και στο Twitter)! Α, και να μην ξεχάσω: μην περιμένετε να ρίξει ο Μαρινάκης την κυβέρνηση για λογαριασμό σας!

Captain

Comments are closed.