Θα σκίσεις εκεί που θα πας

… της είπε το στέλεχος της ΕΡΤ και πήγε

Η φράση ανήκει σε στέλεχος της ΕΡΤ και την απηύθυνε στη Μάριον Μιχελιδάκη σύμφωνα με τα λεγόμενα της… Οταν την εξώθησαν σε παραίτηση! Η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA και μιλώντας για τα επαγγελματικά της, περιέγραψε ως εμπαιγμό τον τρόπο που της φέρθηκαν στη δημόσια τηλεόραση.

Και κάπου εκεί που η σχέση των δυο πλευρών είχε διαταραχθεί, ήρθε η πρόταση του OPEN… Η ίδια σύμφωνα με δηλώσεις της άρχισε να τη σκέφτεται, να φύγει δηλαδή από την ΕΡΤ και να πάει στο OPEN για να διαφυλάξει την επαγγελματική της αξιοπρέπεια. Μάλιστα όπως ανέφερε στη συνέντευξη το μοιράστηκε με τα στελέχη της ΕΡΤ, και εκεί ήταν που της είπαν “πήγαινε θα σκίσεις”! Βουλωμένο γράμμα διαβάζουν και στην ΕΡΤ, εκτός εαν… Εαν λέμε!

Η Μάριον Μιχελιδάκη λοιπόν έκανε το μεγάλο βήμα και άφησε την ΕΡΤ για το OPEN… Βέβαια όπως το περιγράφει στη συνέντευξη της ήταν μονόδρομος, μιας και οι συνθήκες στην ΕΡΤ είχαν πάψει να είναι καλές… Σεβόμενη λοιπόν την επαγγελματική της πορεία έφυγε! Και έπραξε σωστά.

Στο OPEN όμως, δεν την περίμενε στρωμένη δουλειά. Για αυτό έπρεπε να τη στρώσει η ίδια… Και δυο χρόνια τώρα, δεν την έχει στρώσει ακόμα! Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εξαιρετικά χαμηλά… Και όπως αποδεικνύεται τα στελέχη της ΕΡΤ – κι αυτά, βουλωμένο γράμμα διαβάζουν, είπαμε! “Φύγε”, της λέει το στέλεχος, “θα σκίσεις”! Είναι τα ίδια στελέχη – προφανώς, που έχουν κάνει την ΕΡΤ να σαρώνει στα μονοψήφια και στις τηλεθεάσεις υπό το μηδέν! Απλώς ο ένας είναι ΕΡΤ και ο άλλος OPEN… Τα νούμερα όμως – μιας και μιλάμε με αυτούς τους όρους, και των δυο είναι τα ίδια! Συναγωνίζονται κάθε μέρα στα αρνητικά ρεκόρ τηλεθέασης!

Comments are closed.