Ξήλωσαν ακόμη και τα πατώματα από την έπαυλη του Τσοχατζόπουλου

… στη Διονυσίου Αεροπαγίτου – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Πρωινό”

Η άλλοτε πολυτελέστατη έπαυλη του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου έχει γίνει εδώ και χρόνια έρμαιο αγνώστων και δε θυμίζει σε τίποτα την περασμένη αίγλη της.

Η έπαυλη του Άκη Τσοχατζόπουλου κάτω από την Ακρόπολη στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου έχει πλέον καταστραφεί, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό», ενώ πριν λίγες μέρες υπήρξε διάρρηξη στο σπίτι και σύμφωνα με τον δικηγόρο κάποιος έψαχνε συγκεκριμένα έγγραφα:

«Τον Απρίλιο του 2012 το συγκεκριμένο σπίτι είχε δεσμευτεί από το δημόσιο, όμως η Βίκυ Τσοχατζόπουλου έχει ακόμα τα κλειδιά στα χέρια της, καθώς ναι μεν απώλεσε την κυριότητα, έχει όμως την χρήση. Μέχρι να αξιοποιηθεί το συγκεκριμένο ακίνητο από το δημόσιο, θα μπορούσε να μένει μέσα», ανέφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου.

«Έχουν χαθεί ακριβά έπιπλα, αντικείμενα αξίας. Έχουν μπει άγνωστοι μέσα στο σπίτι και έχουν διαρρήξει βιβλιοθήκες, ντουλάπια, όπου ο Άκης διατηρούσε εκεί το ιστορικό του αρχείο. Έχουν ξηλώσει ακόμα και πατώματα», πρόσθεσε ο δικηγόρος, Νίκος Αλεξανδρής.

Τέλος, ο δικηγόρος, Νίκος Αλεξανδρής τόνισε πως: «1η Δεκεμβρίου αναμένεται να βγει στο φως της δημοσιότητας η 2η διαθήκη του Άκη Τζοχατζόπουλου η οποία θα προκαλέσει σεισμό. Τα γραφόμενα στην διαθήκη θα είναι καταλύτης και πολιτικών εξελίξεων».
Πηγή newsit.gr

Comments are closed.