Τι σκοπούς και συμφέροντα εξυπηρετεί η Ελεονώρα;

 

“Είμαστε προϊόντα και εξυπηρετούμε συγκεκριμένους σκοπούς και συμφέροντα”! Πόσο δίκιο έχει η Ελεονώρα Μελέτη, μα πόσο όμως! Και όλα αυτά μιλώντας (προχθές) με αφορμή την απόλυση Σκουλού από το GNTM… Είπε στην ουσία, όταν σε τελειώνουν τα αφεντικά δεν σε βγάζουν για φαγητό ώστε να σου χρυσώσουν το χάπι! Δεν σε παίρνουν ούτε καν τηλέφωνο το μαθαίνεις από τα sites και τις εφημερίδες!

Η Ελεονώρα Μελέτη ως πιο παλιά στη δουλειά, το δικαιολογούσε… Τα μέλη του πάνελ, πιο “ρομαντικά” όπως τα χαρακτήρισε και η ίδια, πίστευαν ότι όταν σε τελειώνουν πρέπει να στο λένε (περίπου μούρη με μούρη)! Η Ελεονώρα όμως επέμενε… Ακόμη να τα συνηθίσετε στον χώρο που δουλεύουμε; Έτσι γίνονται τα πράγματα! “Μα η κοινωνία προχωράει” αντέτειναν οι συνομιλητές της, “Δεν γίνεται να φερόμαστε έτσι στους ανθρώπους, στους επαγγελματίες κλπ”! Επέμενε όμως η Ελεονώρα… Και κάπου εκεί θυμάται ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα αντίστοιχων καταστάσεων… Την άδειασαν, αποκάλυψε από το τηλέφωνο ούσα έγκυος… Και συμπληρώνει απευθυνόμενη στο πάνελ της, δεν έχει καμία σημασία πώς σε αδειάζουν, από το τηλέφωνο ή από κοντά… “Πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι είμαστε προϊόντα και εξυπηρετούμε συγκεκριμένους σκοπούς και συμφέροντα”! Ώπα, ώπα! Μήπως να αρχίσουμε να μιλάμε για αυτά; Τα συμφέροντα και τους σκοπούς; Διότι τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα!

Ποιον ενδιαφέρει πώς “τελειώνουν” τα αφεντικά τα σελέμπριτι της τηλεόρασης; Και όποιος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, το κίνητρο του είναι ταπεινό, ποταπό και μισάνθρωπο… Για να πει δηλαδή, “καλά του έκανε”!

Κάπου εδώ όμως έχει δίκιο (βουνό) η Μελέτη! Δεν γίνεται να κλάψουμε τώρα που ο Σκουλός τελείωσε από το STAR απροειδοποίητα! Εκατοντάδες κόσμος καθημερινά τον τελειώνουν κάθε λογής αφεντικά, και τον “πίνουν” κανονικά, όχι όπως τα σελέμπριτι! Οι κανονικοί άνθρωποι που τον “πίνουν” όταν τους τελειώσει το αφεντικό, δεν έχουν να πάνε σουπερμάρκετ μετά… Αντίθετα τα σελέμπριτι πάνε σουπερμάρκετ και κατεβάζουν τις μποτίλιες για να ξεχαστούν! Αφήστε δε, που οι κανονικοί άνθρωποι δεν είναι προϊόντα όπως τα σελέμπριτι που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς και συμφέροντα! Να τα λέμε κι αυτά!

Comments are closed.