Δώστε μου τις κάρτες πάμε στο βίντεο γουόλ

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Το τι παρλαπίπα έκανες hear χθες στις εκπομπές με αφορμή όλο το μαλλιοτράβηγμα των Σπυροπούλου – Πετρογιάννη στο Twitter, δεν περιγράφεται guys μου! Does not exist το μέγεθος!

Οι άλλοι στο Happy Day παρουσίαζαν τα tweets τόσο βαρύγδουπα λες και επρόκειτο για εκλογική βραδιά! Έτσι το ζούσε η presenter και ζήταγε να της δώσουν τις κάρτες! Φώναξε και τη συμpresenter να τη βοηθήσει και σηκώθηκαν στο βίντεο γουόλ!  Άλλο λίγο και θα ζήταγε τον Νικολακόπουλο σε παράθυρο να σχολιάσει τα πρώτα exit polls! Θεός σχωρέστον τον άνθρωπο…

Πήγαινε ο Φραγκολιάς να το γειώσει λίγο και πέταγε κει τα χαριτωμένα του, αλλά ούτε καν τον άκουγε, ίσα ίσα γκάζωνε πιο πολύ το βαρύγδουπο, φοβούμενη μη χάσει τον ειρμό της σκέψης της! Του κοσμοϊστορικού αυτού event που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια μας και αναμένεται να επηρεάσει δραστικά τη ζωή της ανθρωπότητας! Jesus Christ μου…

Και έκανες watch από την άλλη, το πώς παρουσιάστηκε το subject στην εκπομπή της Μαγγίρα. Και κει που στους άλλους πέρναγες τη στιγμή που διάβαζαν τα tweets (αφού τα είχες ήδη δει) και έκοβες φλέβες με το βαρύγδουπο ύφος τους, εδώ σε κέρδισε στο καπάκι ο Μακαλιάς. Ήταν η ματιά του που ξεχώριζε! Η αύρα του και η οπτική του!

Τα διάβαζε, τα γείωνε, έκανε το χιουμοράκι του το έξυπνο, πέταγε τις ατάκες του και σε ρούφαγε το comment του… Άλλη πίστα! Είχε και την Μπέττυ Μαγγίρα δεύτερη φωνή από κάτω να αποθεώνει το situation με επιφωνήματα και ήταν όλο χάρμα! Ειχε την πλάκα του.

Τα βλέπετε guys μου; Τα everything είναι ματιά και focus των ανθρώπων… Αν ψοφάς και αντιμετωπίζεις ένα τέτοιο θέμα σαν το κορυφαίο huge στο κεφάλι σου υψίστης σπουδαιότητας στο universe, χάνεις και τα μεγέθη και τα αυγά και τα πασχάλια. Αν έχεις άλλο quality σαν human being, αλλά ταυτόχρονα “πρέπει” να το παίξεις στην εκπομπή, το χειρίζεσαι αλλιώς… Σου βγαίνει αβίαστα!

Αυτά και αμπάχα μπούχα άντε γεια!

Comments are closed.