Σάρωσε στη Θεσσαλονίκη και στους άντρες η συνέντευξη Τσίπρα

Πρώτο το δελτίο του STAR

Σάρωσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε καλό ποδαρικό στο δελτίο του καναλιού και το εκτόξευσε στους πίνακες τηλεθέασης… Αφού τερμάτισε πρώτο από όλα τα δελτία ειδήσεων ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης! Συγκεκριμένα το δελτίο ειδήσεων του STAR που φιλοξένησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τερμάτισε πρώτο με 15,6% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω το δελτίο του MEGA και του ΣΚΑΙ που μεταδίδονται την ίδια ώρα, και αντιστοίχως είχαν 13,2% και 8,1%.

Τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα όπως και του πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου την περασμένη Δευτέρα είδαν πολλά παιδιά! Επίσης για ανεξήγητο λόγο! Αφού ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι στον ΑΝΤ1 περίμεναν το “Ράδιο αρβύλα” στο STAR τα παιδιά που παρακολουθούσαν Τσίπρα – σύμφωνα με τα στοιχεία κατά 11,5%, τι περίμεναν την ξένη ταινία που ακολουθούσε;

Κατά τα άλλα το υψηλότερο νούμερο ο Αλέξης Τσίπρας σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό (που τον προτιμούν οι νεαρές γυναίκες), το έκανε στους άντρες ηλικίας 25-44 φθάνοντας 23%. Επίσης και οι Θεσσαλονικείς είδαν τη συνέντευξη Τσίπρα, μιας και συγκέντρωσε 18,9%! Ενώ σύμφωνα με την ανάλυση του κοινού (που είδε τη συνέντευξη), μεγάλη απήχηση είχε ο Αλέξης Τσίπρας και στους άντρες 55+ κάνοντας 18,4%. Τέλος η Αττική είδε τη συνέντευξη σε ποσοστό 12,2%.

Comments are closed.