Βραβείο του τίποτα

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Καλά guys μου αυτό που συμβαίνει εδώ και κάμποσες μέρες που βγήκε ο Σεργουλόπουλος να την πει στη Θεωνά για τον τίτλο της εκπομπής που είναι μαμάδες και τον εξαιρεί αφού δεν αναφέρει τους μπαμπάδες (εδώ), είναι για βραβείο! Θεσπίστε το τώρα! Now λέμε! Do not καθυστερείτε! Βραβείο του “completely nothing”!

Ε, οκ μπουμπούνισε μια μπαρούφα ο Φώτης. Ντάξει όχι μπαρούφα, αλλά είναι από αυτά που πετάς βρε guys μου έχοντας κάνει παιδί όπου την ακούς (με την πολύ καλή έννοια) και παθαίνεις τον προσωπικό ντουβρουτζά σου. Αγαπάς τόσο πολύ αυτό το πλάσμα και ερωτεύεσαι τα everything γύρω από αυτό, που το focus σου σε πράγματα θολώνει και αλλάζει κατακόρυφα! Και η ματιά σου also! Όλοι το ‘χουμε πάθει…

Το subject όμως δεν είναι αυτό. Το αστείο είναι το όλο γύρω γύρω που έχει γίνει. Που έχει περάσει μια βδομάδα και ακόμα το κουβεντιάζουν! Το κωμικοτραγικό είναι που ξαφνικά νιώθουν όλοι οι “ανύπαρκτοι” εμπλεκόμενοι, πρόσωπα των ημερών! Χαχα! Και απαντάνε με βαρύγδουπο ύφος για τον τίτλο, λες και έχουν απέναντι τους το μικρόφωνο του CNN να ξεροσταλιάζει για μια τους διευκρίνιση! Οι βασιλιάδες των μονοψηφίων! Και να πεις ότι τους βοήθαγε όλο αυτό να ξεκολλήσουν από τα 1% στα νούμερα, να πεις χαλάλι. Το nothing δεν σειέται! Why άραγε!

Και τα μπλόγκια το αναπαράγουν μες στη γενικότερη ένδεια θεμάτων, δημοσιογράφων, μυαλών και δεν συμμαζεύεται…

Situation, τι ζούμε Jesus μου και Christ μου!

Comments are closed.