Απίστευτο ποιοι τους βλέπουν

 

Ένα από τα μικρότερα νούμερα (όχι όμως το μικρότερο) στο τηλεοπτικό πρόγραμμα κατά τη χθεσινή ημέρα σημείωσε η “Πρώτη εικόνα” του ΣΚΑΙ με τον Ακη Παυλόπουλο και τη Μάρω Καρούση. Συγκεκριμένα η εκπομπή συγκέντρωσε 3,4% στο δυναμικό κοινό, μένοντας αρκετές μονάδες πίσω από τον ανταγωνισμό στη ζώνη της… Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι ότι είχε μια μοναδική πρωτιά στο σύνολο του προγράμματος της τηλεόρασης πολύ ξεχωριστή που καθιστά την εκπομπή άκρως φιλική και τους παρουσιαστές γλυκείς, αφού σε συντριπτικά ποσοστά το χθεσινό κοινό ήταν παιδιά! Επίσης, ένα πραγματικά δυναμικό κοινό! Σύμφωνα λοιπόν με την ποιοτική ανάλυση των κοινών τη χθεσινή εκπομπή “Πρώτη εικόνα” παρακολούθησαν κατά 99% παιδιά! Καταπληκτικό!

Ακόμη, από τα πλέον χαμηλά νούμερα κατά τη χθεσινή ημέρα συγκέντρωσε η εκπομπή του OPEN “Εμείς” με την Ίνα Ταράντου. Συγκεκριμένα σημείωσε 1,9% στο δυναμικό κοινό, χωρίς όμως την ευχαρίστηση στο κοινό της εκπομπής να βρίσκονται παιδιά! Αντίθετα το μεγαλύτερο νούμερο (5% δηλαδή) συγκέντρωσε η εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, και το αμέσως επόμενο 4,6% ήταν στο κοινό γυναίκες 15-24.

Τέλος στο 1,5% στα δυναμικά κοινά κινήθηκε και το δεύτερο επεισόδιο της πολύ ενδιαφέρουσας εκπομπής “Φάσμα” στην ΕΡΤ που εχθές ασχολήθηκε με τη σεξουαλική κακοποίηση (από μέλη της οικογένειας)! Το μεγαλύτερο νούμερο για την εκπομπή ήταν το 4% στους άνδρες 15-24.

Comments are closed.