Με Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ στον Αναπτυξιακό ο Κοκλώνης

 

Ο Αδωνις ξεκαθαρίζει ότι ο παραγωγός θα πάρει 2 εκ ευρώ μόνο αν βάλει 10 εκ ευρώ

Τελικά τι συμβαίνει με τον Νίκο Κοκλώνη και την υπαγωγή του στον Αναπτυξιακό; Την απάντηση δίνει σήμερα ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης που προκλήθηκε από τον Παύλο Πολάκη… Και του θυμίζει ότι αυτό προβλεπόταν σε νόμο του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο έχει ψηφίσει και ο ίδιος ο κ. Πολάκης.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε νωρίτερα στο Twitter: “Ως προς τις νέες κατηγορίες του Πολάκη κατά του κ.Κοκλωνη, τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής: Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρίας “Barkingwell Progress” υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 ν.4399/2016 (Ε’ κύκλος), τηρώντας τους όρους και τα κριτήρια του νόμου. Η ενίσχυση του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου ανέρχεται σε ύψος περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 20 νεες θέσεις εργασίας.Η καταβολή της επιχορήγησης εξαρτάται από την υλοποίηση της. Οι όροι και οι προϋποθέσεις (νεοσύστατη εταιρία, χαμηλό μετοχικό κεφάλαιο κλπ) που αναφέρει η καταγγελία, είναι όπως ακριβώς προβλεπόταν στον Νόμο του Σύριζα, τον οποίο και έχει ψηφίσει ο ίδιος ο κ. Πολάκης. Με το νέο νόμο μας αυτά έχουν αφαιρεθεί. Κοινώς έγινε ρεζίλι ο Παύλος”!

Νωρίτερα ο κ.Πολάκης είχε γράψει στα κοινωνικά δίκτυα:

Εν κατακλείδι λοιπόν με εξαίρεση το αμιγώς πολιτικό κομμάτι… Ο υπουργός Ανάπτυξης λέει ξεκάθαρα ότι ο γνωστός παραγωγός και η εταιρία του θα πάρει τα χρήματα μόνο στην περίπτωση που υλοποιηθεί η επένδυση (περίπου 10 εκ ευρώ). Μόνο λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση που βάλει δηλαδή ο Νίκος Κοκλώνης 10 εκ ευρώ, θα πάρει πίσω 2 εκ ευρώ.

Comments are closed.