Αν δεν μπορούν ας αναλάβει κάποιος άλλος

 

 

Μην προσπαθείτε τόσο πολύ! Και το λέμε διότι σε ορισμένες περιπτώσεις τα νούμερα μιας εκπομπής είναι τόσο χαμηλά που θέλει προσπάθεια για να το επιτύχει κανείς… Όταν μια εκπομπή ακόμη και της ΕΡΤ κάνει 1,2% στο δυναμικό κοινό και 2% στο σύνολο, σχεδόν σταθερά, σημαίνει ή ότι τα θέματα που παρουσιάζει είναι αδιάφορα ή δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε ή ότι οι παρουσιαστές δεν έχουν λόγο ύπαρξης στην τηλεόραση, διότι απλούστατα δεν τους θέλει το κοινό!

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει όπως όλα δείχνουν η εκπομπή της ΕΡΤ “Δυο στη μια”, πρέπει δηλαδή η διοίκηση να ψάξει τι φταίει… Η θεματολογία; Οι παρουσιαστές; Και τα δυο; Τίποτα από όλα αυτά; Ας το βρουν και ας το διορθώσουν άμεσα! Διότι πρέπει να απαντήσουν (από τη στιγμή που πληρώνονται με χρήματα του Δημοσίου), τι συμβαίνει και σταθερά σημειώνουν τηλεθεάσεις πέριξ του 1,5%! Ακόμη και το τηλεπαιχνίδι “Πες τη λέξη” με τον Γιώργο Καραμίχο εχθές συγκέντρωσε 2,9% στο δυναμικό κοινό και 5% στο σύνολο! Τα νούμερα αυτά δείχνουν ότι κάποιος κάνει καλά τη δουλειά του! Είναι τόσο απλό!

Ενώ στην περίπτωση της μεσημεριανής εκπομπής “Δυο στη μια” κάτι δεν πάει καλά, δεν θέλει φιλοσοφία… Η ΕΡΤ έχει έμπειρους ανθρώπους μπορεί να λύσει το πρόβλημα, κι αν δεν μπορεί ας το κόψει! Τα χρήματα που συντηρείται η ΕΡΤ είναι του ελληνικού λαού και οφείλουν να τα σέβονται, και όχι να τα σπαταλούν σε πειραματισμούς!

Comments are closed.