Η βράβευση του π. Αντώνιου επί ΣΥΡΙΖΑ

… και η διαμάχη στα κοινωνικά δίκτυα για τις πολιτικές του πεποιθήσεις

Μια από τις διαμάχες τα τελευταία 24ωρα στα κοινωνικά δίκτυα μεταξύ κομματικών τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, είναι ο πάτερ Αντώνιος της «Κιβωτού του κόσμου», και ειδικότερα οι πολιτικές του πεποιθήσεις!

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο ελεγχόμενος – πλην έκπτωτος, ιερέας για σοβαρές καταγγελίες κατά ανηλίκων είναι φίλο ΣΥΡΙΖΑ… Για αυτό και τα τρολ της Κουμουνδούρου – σύμφωνα με αυτήν τη θεωρία, προσπαθούν να μεταφέρουν τη συζήτηση στο θέμα της έξωσης της δημοσιογράφου Κολοβού, την ακρίβεια και τις υποκλοπές, και όχι στις πρωτοφανείς καταγγελίες για τον επικεφαλής της «Κιβωτού του κόσμου»!

Αυτά όμως συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο των social media… Διότι στον παραδοσιακό Τύπο, κυκλοφορούν διάφορες φήμες σχετικά με τα πολιτικά φρονήματα του έκπτωτου ιερέα… Ενώ ορισμένοι θυμίζουν ότι η μεγαλύτερη αναγνώριση του π. Αντώνιου για το έργο του (που σήμερα ελέγχεται) σημειώθηκε επι των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Συγκεκριμένα θυμίζουν ότι το 2018 είχε βραβευθεί ως ο «καλύτερος ευρωπαίος πολίτης» σε ειδική εκδήλωση δίπλα – δίπλα μάλιστα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος τον είχε φιλοξενήσει στις Βρυξέλλες για 3 ημέρες, μαζί με άλλα μέλη του ΔΣ της «Κιβωτού του κόσμου»… Ενώ σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η τότε κυβέρνηση είχε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να προκριθεί η συγκεκριμένη υποψηφιότητα του π. Αντώνιου…

Comments are closed.