Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

 

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Διεθνή δίκτυα και πλατφόρμες με μεγάλες διοργανώσεις έπεσαν “θύμα” τεχνικών προβλημάτων, όπως συνέβη και με την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+! Τα τεχνικά προβλήματα όμως δεν κάνουν διακρίσεις, αφού παγκοσμίως υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα που το επιβεβαιώνουν, από την Αυστραλία (βλ. EURO 2022 OPTUS) έως τις Ηνωμένες Πολιτείες (βλTaylor Swift Ticketmaster)!

Το σημαντικό είναι ότι ο ΑΝΤ1 είναι δίπλα στους τηλεθεατές και το απέδειξε δίνοντας αμέσως λύση. Θυσίασε το πρόγραμμά του για να μη λείψει καμία στιγμή του Μουντιάλ από τους τηλεθεατές και τους χρήστες. Άμεσα λοιπόν έγινε ό,τι έπρεπε για να μεταδοθεί το Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1 TV, ενώ παράλληλα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθωθούν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε μια μερίδα συνδρομητών.

Τι συνέβη; Μια σειρά τεχνικών προβλημάτων που οφείλονται στην εταιρεία του εξωτερικού που έχει αναλάβει το development του ΑΝΤ1+ δεν επέτρεψαν την ομαλή μετάδοση των αγώνων από τη streaming πλατφόρμα.

Με γρήγορα όμως αντανακλαστικά και την απόφαση να δοθούν 3 μήνες δωρεάν επιπλέον στους χρήστες που αγόρασαν την προσφορά του World Cup, αποδεικνύεται ότι είναι δίπλα στο κοινό που θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τον πλούσιο κόσμο του ΑΝΤ1+. Ωστόσο εκτός από τους αγώνες, προσφέρονται πάνω από 300 ώρες ειδικά διαμορφωμένου ποδοσφαιρικού προγράμματος. Ενώ μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA, καλύπτουν όλους τους σημαντικούς χαρακτήρες και τις στιγμές της διοργάνωσης, με όλη την ιστορία των Μουντιάλ από το 1966 μέχρι σήμερα.

Αποκλειστικές σειρές και ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις ομάδες, τους πρωταγωνιστές και τα γήπεδα του FIFA World Cup Qatar 2022™. Μοναδικό περιεχόμενο που εστιάζει στους μεγάλους άσσους των Παγκοσμίων Κυπέλλων, όπως ο Πελέ, ο Μπεκενμπάουερ, ο Μαραντόνα, ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο και ο Μέσι. Ενώ το διεθνές ποδοσφαιρικό περιεχόμενο συμπληρώνεται από νέες αποκλειστικές Ελληνικές παραγωγές, ειδικά διαμορφωμένες για τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, όπως το «Football Stories», με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη να ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα, μεταφέροντας την ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε τόπου μέσα από τα μάτια των αληθινών πρωταγωνιστών. Επίσης μια νέα συγκλονιστική σειρά ντοκιμαντέρ του Vice Greece για τις γυναίκες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο για τα άτομα με αναπηρία, τις Ελληνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, αλλά και τους Έλληνες διεθνείς των Μουντιάλ.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα όμως, είναι η μοναδική που δημιουργεί και προβάλλει μεγάλες Ελληνικές παραγωγές υψηλής ποιότητας, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της. Όπως οι «ΣΕΡΡΕΣ», του Γιώργου Καπουτζίδη που αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς. Η σειρά «ΓΕΦΥΡΑ», το εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, που αποτελεί την ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «BRON/BROEN», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, ενώ έχει ήδη προσαρμοστεί σε 6 χώρες. Το «Super Influencer», το πρώτο ντοκιμαντέρ reality που παρουσίασε τη ζωή 6 ξεχωριστών Ελλήνων influencers πίσω από τα φίλτρα των social media με εκατομμύρια ακολούθους. Το «Τhe Friend», της Φωτεινής Αθερίδου, μια κωμική και ταυτόχρονα δραματική σειρά, όπου ο Γιώργος Χρυσοστόμου ενσαρκώνει μια συναρπαστική περσόνα στον πιο ανατρεπτικό ρόλο της καριέρας του.

Ωστόσο το ίδιο εντυπωσιακά είναι και όσα ακολουθούν τον Δεκέμβριο. Έρχεται λοιπόν αποκλειστικά στον ΑΝΤ1+ το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με», βασισμένο σε ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά best seller από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Θα ακολουθήσει το «FAITH», ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, μουσικό ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο. Ενώ αρχές του 2023 θα κάνει πρεμιέρα και η «Ζωή», μια απίστευτη ιστορία που συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα με την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη. Στον ΑΝΤ1+ όμως προσφέρονται ακόμη εκατοντάδες ταινίες και αποκλειστικές ξένες σειρές όπως τo Dr. Death με τους Κρίστιαν Σλέιτερ και Άλεκ Μπόλντουιν. Η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του Babylon Berlin. Την υποψήφια για Emmy Καλύτερης Διεθνούς Σειράς, Isabel, για τη ζωή και τα πάθη της Ισαμπέλ Αλιέντε. Ακόμη, τον Πάνο Μουζουράκη σε ρόλο έκπληξη Ρώσου μαφιόζου στο Nasdrovia. Μια πλούσια βιβλιοθήκη από πολυαγαπημένες κλασικές και σύγχρονες σειρές όπως The Victim, Battlestar galactica, 30 Rock, Gangs of London, House, New Amsterdam, Velvet, Knight rider, Miami Vice Romulus, Manhunt και πολλά άλλα. Σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο σε αποκλειστικότητα, με ταινίες όπως Ο Ράφτης, Ο Άνθρωπος του Θεού, Σμύρνη μου αγαπημένη. Μια τεράστια επιλογή από ελληνικές ταινίες: Ρόζα της Σμύρνης, Μικρά Αγγλία, Νοτιάς, Το τελευταίο σημείωμα, Φαντασία. Ταινίες πολυβραβευμένες που έσπασαν το box office: Οι Οσκαρικές Dallas buyers club, Jackie, Manchester by the sea, Philomena, La Grande belezza. Όλο το πρόγραμμα και την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1, ντοκιμαντέρ και πλούσιο παιδικό περιεχόμενο.

Comments are closed.