Ο Γρηγόρης δεν πάει στον Λιάγκα για συνέντευξη

Σιγά μη φοβάται ότι θα του ζητήσει φορολογική δήλωση και το Ε9

Η είδηση είναι ότι δυο χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας καλεί τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “Πρωινό” για συνέντευξη και δεν ανταποκρίνεται στην πρόσκληση! Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε εχθές ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, με αφορμή δηλώσεις Αρναούτογλου ότι “Ο Λιάγκας ρωτάει τους καλεσμένους του για τα οικονομικά τους”!

Μάλιστα αστειευόμενος ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τις δηλώσεις Αρναούτογλου είπε “Φοβάται μην του ζητήσω φορολογική δήλωση για αυτό δεν έρχεται;” και συμπλήρωσε “Γρηγόρη δεν θα σου ζητήσω… Έλα να κάνουμε συνέντευξη”! “Δεν είμαι εφορία” εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας για να ξεκαθαρίσει τη θέση του, “Όταν κάνεις μία συνέντευξη θεωρώ ότι πρέπει να σκιαγραφήσεις και να φωτίσεις κομμάτια της προσωπικότητας ενός καλεσμένου. Να τα αναδείξεις. Όταν έναν άνθρωπο τον ρωτάς, “πας καλά οικονομικά;” και σου λέει ο άλλος “ναι, πάω” και τον ρωτάς “τα λεφτά που βγάζεις, τι τα κάνεις;”, νομίζω ότι εκεί είναι μία ενδιαφέρουσα ερώτηση. Ταπεινά. Αν σου πει ο άλλος ότι τα κάνει φιλανθρωπίες, πάει μπουζούκια, τα κάνει κομπόδεμα, δείχνει πώς σκέφτεται και πώς λειτουργεί ένας άνθρωπος… Φαντάζομαι με χιούμορ το είπε».

Ενδεχομένως ο Γρηγόρης να το είπε με διάθεση να κάνει χιούμορ… Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι δεν ανταποκρίνεται στην πρόσκληση Λιάγκα για συνέντευξη! Και ο λόγος δεν είναι για να μην του ζητήσει φορολογική δήλωση! Προφανώς (δυο χρόνια) δεν θα είναι σε μουντ να δέχεται ερωτήσεις και να δίνει απαντήσεις… Προτιμά το ανάποδο, να κάνει ερωτήσεις (στους καλεσμένους του) και να παίρνει απαντήσεις!

Πάντως για να θυμηθούμε και τον Οσκαρ Ουάιλντ, “Δεν υπάρχουν αδιάκριτες ερωτήσεις, υπάρχουν μόνο αδιάκριτες απαντήσεις”!

Comments are closed.