Με ρέγουλα το κλάμα

 

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Guys; Θα προκαλέσουμε σοκ, we know, αλλά της Ντόρας Κουτροκόη δεν ήταν η πρώτη απόλυση στο country. Breaking news! Με ρέγουλα so το δάκρυ και ο tv-σπαραγμός…

Πλάνταξαν οι πανελίστες με την απομάκρυνση της από τον Σκάι. Τι να τους πουν οι απολύσεις καθημερινά ένα σωρό εργαζομένων, γονιών με 3 και 4 κουτσούβελα, που μένουν χωρίς δουλειά και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… Τι να τους πει ο 50χρονος οικοδόμος που χάνει τη δουλειά του και δεν έχει να δώσει γάλα την επομένη στο παιδί του και ούτε υπάρχει προοπτική να ξανα εργαστεί. Εδώ σου λέει, έδιωξαν την Ντόρα Κουτροκόη από τον Σκάι! Θρήνος και πανελλήνιο εργασιακό πένθος! Που θα βρει σε μια βδομάδα το πολύ, αν δεν έχει ήδη κλείσει, νέα εργασία… Είναι να σπαράζεις indeed με το situation της!

Συνέλθετε βρε! Είναι σοκ για την ίδια, of course, αλλά εσείς κρατήστε και μια ψυχραιμία ντε. Journalists είστε, που λέει ο λόγος.

Κατά τα άλλα, να say τα εξής: Η Ντόρα Κουτροκόη δεν ήταν ποτέ στις top επιλογές μας ως presenter. Όμως την Παρασκευή με τις δηλώσεις της στις κάμερες και τη διαχείριση της, την παραδεχτήκαμε. Σωστή! Το χειρίστηκε άψογα. Κάλεσε τις κάμερες, δεν μάσησε τα λόγια της, το επικοινώνησε κατευθείαν!

Τελος, αλήθεια τώρα. Την παίρνουν από το Open μαζί με Παυλόπουλο, για τρίδυμο και μετά από μόλις 2 μήνες αποφασίζεις ότι δεν σου κάνει; Ότι δεν τη γουστάρεις καθόλου να την κάνεις watch; Είσαι γίγαντας! Τρελή διορατικότητα!

Μας θυμίζει την αντίστοιχη διορατικότητα της Μπακοδήμου που όλο το καλοκαίρι μετά από Πισπιρίγκες, Metoo, βιασμούς και δεν συμμαζεύεται έλεγε δεν θα ασχοληθώ καθόλου με ενημέρωση, για να συμπεράνει μετά το στραπάτσο των πρώτων ημερών, ότι δεν γίνεται λέει να συμβαίνουν όλα αυτά και αυτοί να προσποιούνται ότι ζουν στη Χονολουλού..

Guys μη μας τα πάρουν μόνο αυτά τα φαεινά μυαλά σε κανα αμερικάνικο television φοβόμαστε και μετά εκεί να κάνετε watch σπαραγμό! Και οδύνη για την κακοτυχία μας!

Comments are closed.