Ανεπανάληπτος διάλογος

 

Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που γιορτάζει τα δέκα του χρόνια στο Twitter! Ωστόσο αιφνιδίασε η αναφορά του σε μια επέτειο που μάλλον δεν σημαίνει τίποτα! Οι πλατφόρμες των κοινωνικών δικτύων όμως έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, και μοιραία τις τιμάμε κι αυτές, όπως τα γενέθλια, την ονομαστική εορτή, την επέτειο του γάμου (όλο και λιγότεροι)… Ο λόγος λοιπόν για τον πρώην διευθυντή του “Βήματος” Αντώνη Καρακούση που θυμήθηκε ότι κλείνει δέκα χρόνια παρουσίας στο Twitter που πρόσφατα εξαγόρασε ο Ελον Μασκ ανησυχώντας πολλούς για την τύχη του… Και επιχείρησε μια αποτίμηση της παρουσίας του στην πλατφόρμα! Αποτίμηση που τη χαρακτήρισε “δύσκολη” (άγνωστο γιατί το παίρνει τόσο σοβαρά), δεδομένου ότι σε μεγάλο βαθμό είναι αυτονόητη για την ιδιότητα και το κύρος του, αφού δεν είναι δα και κανά τρολάκι (ο άνθρωπος)!

Έγραψε λοιπόν ο Αντώνης Καρακούσης για τη δεκαετή παρουσία του στο Twitter: “Δέκα χρόνια στο Twitter δεν τα λες και λίγα. Η αποτίμηση δύσκολη, το μόνο που μπορω να πω είναι ότι απέφυγα ύβρεις και εντάσεις, προσπαθώντας να μείνω πιστός στην επικαιρότητα και στον σχολιασμό της”.

Αφού του ευχηθούμε μακροημέρευση (παραδοσιακά, μιας και δεν γνωρίζουμε ποια ευχή ταιριάζει για την παρουσία των ανθρώπων στις κοινωνικές πλατφόρμες)… Αναμφισβήτητα η κορυφαία στιγμή του Αντώνη Καρακουση στο Twitter ήταν πριν 9 χρόνια οταν είχε έναν μοναδικό διάλογο με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Ιωάννη Αλαφούζο για τον σημερινό πρωθυπουργό και τότε υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθεί ο διάλογος
Α.Κ.: Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ανέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας!

Ι. Α. : Αγαπητέ Αντώνη! Είναι απαράδεκτο να υπονομεύεις νέους πολιτικούς εκμεταλλευόμενος γονέα κλπ. Ποιος ο σκοπός σου;

Α.Κ.: Ο τόπος έχει την ιστορία του αγαπητέ Γιάννη. Την γνωρίζεις καλά άλλωστε. Και τέλος πάντων ένα ερώτημα έθεσα σαν τα δικά σου…

Comments are closed.