Ουδείς αναμάρτητος

 

Ο Νίκος Μουτσινάς θα πρέπει να ξαναδεί το βίντεο με τις δηλώσεις του και να σκεφτεί αν θέλει να μιλάει στις κάμερες ή όχι! Και πρέπει να το ξαναδεί διότι ήταν οριακά αγενής απέναντι σε ανθρώπους που έκαναν τη δουλειά τους! Όπως κανείς σέβεται τον οδοκαθαριστή και κάθε επαγγελματία που δεν έχει λάμψη το επάγγελμα του και δεν διανοείται να τον προσβάλει, έτσι οφείλει να σέβεται και τον νεαρό δημοσιογράφο (που βγάζει το ψωμί του) και ξεροσταλιάζει για μια δήλωση κάποιου “επωνύμου”!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι σοβαρός επαγγελματίας, με ενσυναίσθηση και ταυτόχρονα υψηλό χιούμορ, ενώ με τη στάση και την πορεία του έχει δείξει ότι σέβεται όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες. Και το λέμε αυτό διότι η μεταχείριση που επιφύλαξε με τα σχόλια του στους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν για τα τηλεοπτικά ήταν στα όρια της αγένειας! Οι ερωτήσεις που του υπέβαλαν οι δημοσιογράφοι δεν ήταν ούτε χαζές ούτε αδιάκριτες ούτε κάτι άλλο… Αν δεν ήθελε να απαντήσει θα μπορούσε ευγενικά να δηλώσει ότι δεν θέλει να απαντήσει. Αυτό θα ήταν υπέρ αρκετό. Κι αν δεν το σέβονταν οι δημοσιογράφοι, τότε να τους ρίχναμε ομαδικά στην πυρά!

Οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο ταλαντούχος παρουσιαστής και καλλιτέχνης δεν ήταν αυτές που έπρεπε να είναι… Και είναι βέβαιο ότι αν αφιερώσει ελάχιστο χρόνο να ξαναδεί το βίντεο θα το καταλάβει…

Και κάτι τελευταίο, ανεξάρτητα από τον Νίκο Μουτσινά… Οταν τα εγχώρια σελέμπριτι μόνα τους στα κοινωνικά δίκτυα λένε παπαρολογίες (για τα προσωπικά τους), αποκαλύπτουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ή αποκαλύπτουν με πόσους κοιμήθηκαν, έως τι χρώμα βρακί φοράνε… Τι περιμένουν μετά να τους ρωτήσει ο δημοσιογράφος; Για τέχνη;

ΥΓ (που αφορά τον Νίκο Μουτσινά): ακούγοντας σήμερα τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει τον τρόπο και τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά λέγοντας “Καλωσήθλε στον κόσμο της τηλεόρασης” είχε και ένα και δυο δίκια (αν και ουδείς αναμάρτητος)!

Comments are closed.