Και στο τέλος βραβεύονται για ερευνητική δημοσιογραφία

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ε, εντάξει now, τα sorry μας κιόλας, αλλά αυτό το country θα ξεμείνει guys μου στο τέλος από σύννεφο. Είδος προς εξαφάνιση θα γίνει. Το σύννεφο πάντα!

Αλλά τουλάχιστον, για καλή μας τύχη (μακριά από μας οι κακοτυχίες!) θα έχουμε always, μα πάντα, journalists… Πληθώρα!

Ας τα κάνουμε όμως λιανά. Πήγε λέει η συμπαθέστατη Νίκη Λυμπεράκη για interview στον π. Αντώνιο. Βρέθηκε το woman μέσα στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Όλα καλά, αγνά, η καλοσύνη να ξεχειλίζει… Και after λέει από δύο μέρες, έσκασαν τα δημοσιεύματα και η μπόχα των καταγγελιών. Δεν στέλναμε βρε guys μου έναν υδραυλικό στις εγκαταστάσεις, κάτι θα μυριζόταν!

Έπεσα από τα σύννεφα, μας μπουμπουνάει σχεδόν υπερήφανα η Λυμπεράκη. Έπεσε από τα clouds.

Αλήθεια βρε guys μου είναι αυτοί οι τύποι, φοβεροί. Οι υδραυλικοί πάντα! Σου κάνουν καμιά ερώτηση και χαμπαριάζουν ακαριαία τι τύπος είσαι! Μυρίζουν οι άνθρωποι! Αν βάζεις τουμποφλό στον νιπτήρα και τον καις, ή καλείς τον επαγγελματία και στο καθαρίζει! Κόβει το μάτι και το ρουθούνι τους λέμε και σε κατηγοριοποιούν στο άψε σβήσε! Η ψυχανάλυση του σιφονιού!

Ε, μα βρε guys μου. Τι τους θέλουμε τους journalists και τους κουράζουμε να κυκλοφορούν; Αφού έχουν μπερδέψει τη δουλειά τους και αντί για έρευνα μάς αραδιάζουν όλο αφιερώματα! Και στο τέλος, βραβεύονται για έρευνα… Φέρτε μας σύννεφο να γκρεμοτσακιστούμε!

Guys; Στα σοβαρά τώρα. Πας και μιλάς με έναν άνθρωπο που τον καταγγέλλουν δύο 24ωρα μετά για ασέλγειες, βιαιότητες κτλ και δεν παίρνεις χαμπάρι το nothing; Μα το nothing; Λαγωνικό όχι αστεία! Όχι journalist να είσαι, απλά ανοιχτά τα ρολά σου σαν άνθρωπος να έχεις και εύκολα κάνεις understood ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά με το situation. Χάιντε για να μην κοροϊδευόμαστε all together!

Απολαύστε από το 1:00 και μετά

Comments are closed.