Η αλήθεια να λέγεται

Mini – Opinion της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Δεν πρέπει να υπάρχει ένας tv-viewer που έχει κάνει watch τον Αρναούτογλου στον “Εκατομμυριούχο” και να μην τον έχει συμπαθήσει. Και οι πέτρες! Ο presenter τον κερδίζει by far τον τηλεθεατή. Η truth να λέγεται!

Έχει ωραία ματιά, τους “παίζει” πολύ nice τους παίκτες, κάνει interesting διάλογο μαζί τους… Και αν έχεις δει κάμποσα επεισόδια μπορείς εύκολα να κάνεις understood ότι με τον τρόπο του, βοηθάει! Στις πρώτες ερωτήσεις σίγουρα, κάποιες φορές, σπανιότερα και στα πιο δύσκολα.. Με ποια έννοια; Αν έχεις κλειδώσει μια απάντηση που δεν είναι σωστή, σε ρωτάει ο άνθρωπος κάπως. Είσαι σίγουρος; Δεν θες να χρησιμοποιήσεις μια βοήθεια; Οι περισσότεροι χαμπαριάζουν.. Πιάνουν το σήμα! Και υπάρχουν και λίγοι στόκοι, όπως ένας today, που τον ρωτάει με νόημα, όταν έδινε wrong answer και ήταν και στην αρχή του παιχνιδιού, δεν θες να σιγουρευτείς με μια βοήθεια; Οχι λέει αυτός και σε 10 δευτερόλεπτα είχε φύγει από το πλάνο. Για το σπίτι του, μαζί με τις βοήθειες!

Στις γιορτές κάναμε watch και λίγο “Deal” με Φερεντίνο. Έχει κουραστεί λίγο ο presenter; Αυτήν την αίσθηση μας έδωσε! Του έλειπε ο ενθουσιασμός και η σπιρτάδα…

Comments are closed.