Ο Λιάγκας τα έβαλε με τον βασιλιά της πρωινής ενημέρωσης

Μέρα που ‘ναι!

Σαν έτοιμη από καιρό η Μαρία Αναστασοπούλου στο πλευρό του Λιάγκα σήμερα, με αφορμή την κηδεία του τέως! Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει πάθει κρίση ταυτότητας η παρουσιάστρια και από τότε που έφυγε από τον Οικονόμου (του ΣΚΑΙ), ψάχνει παρτενέρ! Δοκίμασε τον Παπαδάκη, είδε ό,τι ήταν να δει… Και τώρα ήρθε η σειρά του Γιώργου Λιάγκα! Από εμάς είναι «Ναι»!

Τόπος στα νιάτα! Το δίδυμο τα «σπάει»! Ωραίο ζευγάρι, που μπορεί να υπηρετήσει μια χαρά τις νέες ανάγκες της ενημέρωσης!

Αλλά να πούμε και κάτι ξεχωριστά για τον Γιώργο Λιάγκα, που δείχνει να κάνει τα πάντα για να είναι όλο και καλύτερος… Το ψάχνει, το βασανίζει, ιδρώνει τη φανέλα, αλλά πάνω από όλα τολμάει να δοκιμάσει (ακομπλεξάριστα) δίπλα του νέα πρόσωπα, όπως τη Μαρία Αναστασοπούλου! Το πιο τολμηρό όμως είναι ότι δεν φοβάται να τα βάλει ακόμη και με τους βασιλιάδες της πρωινής ενημέρωσης!

Σήμερα λοιπόν και οι δυο, Γιώργος και Μαρία απέδειξαν ότι το έχουν μαζί! «Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ήρθατε» ξεκίνησε να λέει ο Λιάγκας και εμφανίζεται στο πλάι του η Αναστασοπούλου! «Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια» αναφώνησε ανακουφισμένος ο παρουσιαστής και συνέχισε «Κάντε μας ένα διπλό. Ωραίο ζευγάρι είμαστε, θα σε κλέψω από τον Παπαδάκη. Αυτό το πλάνο το διπλό τον γαργαλάει τον Γιώργη» είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Λιάγκας που κάτι παραπάνω ξέρει (για το τι γαργαλάει τον Παπαδάκη)! Ενώ η Αναστασοπούλου που τα βλέπει όλα φοβικά (μα γιατί Μαρία μας;), είπε «Κανόνισε να μπει μέσα ο Παπαδάκης»! Εννοώντας προφανώς ότι κινδυνεύουν να τους πιάσει στα πράσα! Αλήθεια, δεν το ήξερε; Αλλά έτσι είναι… Ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος! Θα το έμαθε τώρα! Παιδιά μόνο σε ζωντανή σύνδεση ό,τι είναι να γίνει… Για να έχετε και μάρτυρες!

Comments are closed.