Η μόνη λύση

Τώρα που αποφάσισε να φύγει ο Γιώργος Παπαδάκης και να κληροδοτήσει την ιστορική πλέον πρωινή εκπομπή του στη Μαρία Αναστασοπούλου, η δημοσιογράφος ξεκίνησε να “φλερτάρει” με τον Γιώργο Λιάγκα! Και ο τελευταίος να δηλώνει περιχαρής ότι επιτέλους βρήκε συμπαρουσιάστρια! Τώρα ρε Μαράκι; Δεν είναι σωστό!

Τέλος πάντων είναι προφανές ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να μη φύγει ποτέ ο Παπαδάκης από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1! Δεν θέλει! Το σύμπαν (μπορεί και ο Κοέλιο)!

Εκτός κι αν Αναστασοπούλου και Λιάγκας για να διευκολύνουν τον Παπαδάκη αν επιμένει πάρα πολύ να φύγει, να αναλάβουν μαζί το πρωινό του ΑΝΤ1 από τις 6.00 αχάραγα μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι! Μια ζώνη μαμούθ που μπορεί να χωρέσει τα πάντα! Ακόμη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ή τη σύντροφο του που έχει βαλθεί εσχάτως να την αποκαταστήσει τηλεοπτικά!

Ίσως είναι το καλύτερο σενάριο, αφού όλοι θα είναι ικανοποιημένοι, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης – επιτέλους, θα καταφέρει όπως διακαώς επιθυμεί να σταματήσει και να πάει σπίτι του!

Μια είναι η λύση λοιπόν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (για να πείσει τη σύντροφο του Νάνσυ Αντωνίου), ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αναστασοπούλου και να αναλάβουν όλοι μαζί τις ευθύνες τους απέναντι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 για να αποχωρήσει ο Γιώργος Παπαδάκης!

Comments are closed.