Για να μη δουλευόμαστε

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Για να μη δουλευόμαστε all together. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν ταιριάζει με τον Λιάγκα. Ούτε και με τον Παπαδάκη. Η Μαρία Αναστασοπούλου ταίριαζε με τον Δημήτρη Οικονόμου στην τοποθεσία Σκάι. Εκεί αναδείχτηκε και όχι τυχαία. Ήταν ελκυστική στα μάτια του viewer αυτή η σύνθεση… Της σοβαρής ενημέρωσης με τη φρέσκια ματιά μιας νεαρής γυναίκας, η οποία κάποιες φορές επέλεγε μια ανάλαφρη στάση.

Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε μια ωραία παρέμβαση στην καθιερωμένη σύνδεση της πρωινής εκπομπής του Σκάι με τον Μανώλη Κωστίδη από Κωνσταντινούπολη. Και πρόσθετε μια nice, ψαγμένη χαριτωμενιά. Και δημιουργούσε ένα όμορφο τρίδυμο.

Τώρα στην εκπομπή του Παπαδάκη χαριεντίζεται με τον Λάζο Μαντικό. Χάος τα μεγέθη…

Η Μαρία Αναστασοπούλου είχε χτίσει έναν tv χαρακτήρα πλάι στον Οικονόμου. Άλλο level το σχόλιο της, η ματιά της, το χιούμορ της. Τώρα βυθίστηκε στο μπλακ χιούμορ του Παπαδάκη, που είναι οδοστρωτήρας. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ή το υπηρετείς (το χιούμορ), ή χάνεσαι. Και στα δυο situations καταπίνεσαι.

Αυτά τα λίγα, για να μη δουλευόμαστε. Στον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα ξεχωρίσει. Πάντα θα είναι η εκπομπή του Παπαδάκη.  Θα του φτιάχνει το μαντήλι. Ενδεχομένως  όμως να βγάλει χρήματα, σε σχέση με το channel του Φαλήρου. Αλλά δεν θα κάνει τη διαφορά…

Τώρα όσο για τον Λιάγκα; Αλλού ας αναζητήσει την πολυπόθητη παρτενέρ του. Δεν έχει nothing το λαμπερό η περίπτωση της Αναστασοπούλου. Με την έννοια ότι δεν θα του προσθέσει κάτι. Μία η άλλη!

Στην περίπτωση του (του Λιάγκα) ένα είναι το ζητούμενο. Να bring back την ex-wife. Αλλιώς, μόνος του. Μια χαρά το σηκώνει. Διότι κατά τα άλλα, δεν έχει εφευρεθεί ακόμα το tv – ταίρι του!

Και by the way, μιας και το ‘φερε το conversation. Τι κάνει η Σκορδά κει ακόμα; Δεν είδε; Δεν χαμπάριασε; Αυτά που γράφαμε χρόνια. Χωρίς τον Λιάγκα, δεν έχει σχόλιο, της λείπει ο μπούσουλας, δεν έχει την πυξίδα. Κρίμα είναι! Τόσο ωραία tv παρουσία να χάνεται έτσι στα μονοψήφια. Και δεν φταίνε τα νούμερα, στο απέραντο φλατ του πράγματος εστιάζουμε. Αυτό που σε κάνει να κόβεις φλέβες… Να βαριέσαι!

Διότι guys μου θα τρελαθούμε. Το 2023 λιμπίζεται ένα μοντέλο Μενεγάκη, όταν μοντέλο Μενεγάκη πια δεν υπάρχει! Και η Μενεγάκη στα μονοψήφια κολυμπάει… Άβυσσος η ψυχή. Της ex-wife!

Αυτά και αμπάχα μπούχα αντε γεια και wind στα πανιά!
Και το volume για καινούργιο songάκι..

Comments are closed.