Είχε ψεύτικο λογαριασμό και έβριζε τη Ναταλία Γερμανού

…και στο πάνελ γελάγανε

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Σέκος άφησε την presenter και το πάνελ ο Νίκος Παρτσώλης με την αποκάλυψη που έκανε suddenly στην εκπομπή! Παγωτό κανονικά! Ice cream λέμε!  Είχε, λέει, στο παρελθόν ψεύτικο λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια για να βρίζει τη Ναταλία Γερμανού!

Αλλά ας τα πάρουμε τα things με τη σειρά για να κάνετε understood. Ξεκίνησε και έλεγε η Σκορδά το παράπονο της και την απορία της για ανθρώπους στο Instagram που ανοίγουν λογαριασμούς απλά για να την κράζουν. Αυτό λέει το έχει εντοπίσει να γίνεται από όταν έχει πάει στον Σκάι. Και εκεί που μπουμπούναγε η presenter ότι δεν μπορεί να καταλάβει την εμμονή αυτή, που κάθονται και κάνουν watch όλη την εκπομπή για να τη χώνουν, πετάγεται από το πάνελ ο Νομικός (πρόθυμος να βοηθήσει και να ερμηνεύσει) και της λέει ότι είναι άνεργοι και στάζουν χολή…

Ντόιν στο στούντιο! Συγκλονίζεται με την ατάκα η Σκορδά δεν ήθελε επουδενί να μπλέξουν εδώ τα εργασιακά, σάστισε, δεν ενέκρινε να πάει προς τα κει το conversation… Αμηχανίες λέμε!

Και πετάγεται σε εκείνο το point ο Νίκος Παρτσώλης, στην κοσμάρα του και αμολάει τη ρουκέτα!

“Συγγνώμη ούτε άνεργοι ούτε αργόσχολοι, έχω υπάρξει άνθρωπος με ψεύτικο λογαριασμό που έβριζα τη Ναταλία Γερμανού πριν τρία χρόνια, συνεχόμενα και τώρα την αγαπώ, έχω σβήσει τον λογαριασμό” αποκαλύπτει με μια ανάσα και ξεκαρδίζεται στο καπάκι στα γέλια!

Λογικά ακόμα να συνέλθουν τα σκαμπό!

Ξεκάθαρα σε λάθος εκπομπή βρίσκεται! Εκεί που βαλτώνει ένα subject και το σχόλιο από το στρογγύλεμα γίνεται η περίμετρος της γης, πετάει μια ατάκα και σε ξυπνάει από τον λήθαργο!

Καλά αφασία η Σκορδά! Το άνεργοι του Νομικού την πείραξε, στην αποκάλυψη του Παρτσώλη ήταν απλά Πέμπτη…

Κατάλαβαν τι ακούστηκε στον αέρα;

Κατάλαβε η Σκορδά ότι αυτούς που καταδίκαζε πριν, που φτιάχνουν ψεύτικους λογαριασμούς για να κάνουν αρνητικά σχόλια, είναι ένας από την παρέα τους; Μετά όλοι στο πλατό χαζογέλαγαν… Νταξει και τα μονοψήφια τώρα που το σκεφτόμαστε, πολλά τους είναι!

Το δε πάνελ της ένα δευτερόλεπτο πριν σιχτίριζε με τους φέικ λογαριασμούς για να στηρίξουν την presenter τους. Τα πολίτικαλ κορέκτ τους μάραναν, ότι η νοικοκυρά δεν είναι άνεργη! Για τον συνεργάτη τους που ομολόγησε ότι ήταν ένας από αυτούς, χαριεντιζόντουσαν all together! Ρε τι είναι τούτοι!

Comments are closed.