Ο καλός, ο κακός και η άπιστη

 

Το ένα θέμα (τηλεοπτικά μιλώντας) είναι ότι η ιστορία του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας στο Survivor δεν ήταν στημένη, αφού αποχώρησε από το παιχνίδι! Το άλλο όμως θέμα (που είναι και πιο σοβαρό) είναι η στάση πολλών (ανάμεσα τους και γυναίκες), εναντίον της Καρολίνας επειδή δήθεν άφησε τον Μπο και ήρθε κοντά με τον Πρίαμο! Η γνωστή ιστορία! Αν δηλαδή στη θέση της Καρολίνας ήταν άντρας, θα ήταν μάγκας! Τόσο απλά, τόσο κατανοητά!

Το επίσης φοβερό όμως είναι και η “συμπάθεια” στον Μπο από τις τηλεοπτικές εκπομπές… Με προεξάρχουσα την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ που του φιλοτέχνησε το προφίλ! Που έχει το θάρρος, που δεν αθετεί τον λόγο του (επειδή προφανώς είναι άντρας), που δεν μασάει τα λόγια του, ο ντόμπρος, ο ξηγημένος… Και κάπως έτσι ξεκίνησε το πανηγύρι στα κοινωνικά δίκτυα… Σταυρώνοντας τις γυναίκες, τις άπιστες, τις έτσι και τις αλλιώς!

Ευτυχώς που η Φαίη Σκορδά και η Μπέττυ Μαγγίρα ανέδειξαν και την “αδιαφορία” του Μάριου Πρίαμου όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Καρολίνας, μιας και δεν τη χρειαζόταν άλλο… Για να συμπληρωθεί το πατριαρχικό παζλ!

Comments are closed.