Εξίσωση που δεν μπορεί να λύσει ούτε ο Μάνεσης

 

Τελικά σχετικά είναι όλα! Μιλάμε για βαριά φιλοσοφία… Που έρχεται και δένει με το τι αρέσει στην τηλεόραση και τι όχι! Με το ποιος “πουλάει” και ποιος όχι! Περίμενε λοιπόν κανείς ότι η συνέντευξη του κορυφαίου έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά εχθές το βράδυ στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 θα κάνει νούμερα ή τουλάχιστον θα καταφέρει να αγγίξει διψήφια ποσοστά! Τίποτα όμως! Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν έκανε νούμερα, ίσως ήταν και από τις εκπομπές με τη χαμηλότερη τηλεθέαση ή σίγουρα στην τριάδα των εκπομπών του Νίκου Χατζηνικολάου που έχουν πάει “άπατες”! Βέβαια είχε “απέναντι” ισχυρά προγράμματα και κάπως εξηγείται το φαινόμενο…

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι ο Τσιτσιπάς δεν “πουλάει” στην τηλεόραση, παρά το γεγονός ότι δεν μιλάει σχεδόν ποτέ, και παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε μια πολύ ωραία συνέντευξη και προσέφερε στους τηλεθεατές μια εξαιρετική εκπομπή αφιέρωμα στον κορυφαίο έλληνα τενίστα!

Εχθές λοιπόν το “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Στέφανο Τσιτσιπά συγκέντρωσε μόλις 7,5% στο σύνολο του κοινού και το ακόμη πιο χαμηλό 6,7% στα νεανικά κοινά!

Για να δώσουμε όμως μια τάξη μεγέθους και για να πετάξουμε το μπαλάκι (όχι του τένις) στον Νίκο Μάνεση που τα ψάχνει αυτά τα θέματα, να πούμε ότι ο υπερήλικας ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής όταν είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου πέρυσι είχε κάνει σχεδόν 20% στα νεανικά κοινά! Επαναλαμβάνουμε στα νεανικά κοινά! Δηλαδή είχαν καθίσει μπροστά στην τηλεόραση για να δουν έναν ηθοποιό που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 σημερινοί 30αρηδες και 40αρηδες! Άβυσσος η ψυχή τους! Και το τονίζουμε, διότι εκείνο το βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης “απέναντι” (στον ALPHA) φιλοξενούσε για πρώτη φορά στην τηλεόραση την Ιωάννα Παλιοσπύρου που με το ζόρι συγκέντρωσε ένα 12% στα δυναμικά κοινά, παρά το γεγονός – επιπλέον, ότι για πρώτη φορά έδειξε το πρόσωπο της μετά από ολα όσα είχε περάσει! Να σημειωθει ότι τότε στον ανταγωνισμό εκείνο το βράδυ δηλαδή, δεν υπήρχε ούτε Survivor όπως εχθές, ούτε άλλα σίριαλ δυνατά… Με λίγα λόγια εκείνο το βράδυ σύμφωνα με τη Nielsen οι τηλεθεατές και ειδικά το δυναμικό κοινό προτίμησε να δει τον Βογιατζή και όχι την Παλιοσπύρου!

Συμπέρασμα (δεύτερο), ο Βογιατζής το 2022 βγαίνει στην τηλεόραση και σαρώνει σε τηλεθέαση… Και βγαίνει και ο Τσιτσιπάς ή η Παλιοσπύρου και ο κόσμος γυρνάει κανάλι!

Comments are closed.