Η μόνη εγκυμοσύνη που μπορεί να ταράξει τα νερά είναι μια

… και δεν είναι ούτε της Ζέτας, ούτε της Καρύδη, ούτε της Δόμνας

Η μόνη εγκυμοσύνη που μπορεί να ταράξει τα νερά είναι της Δέσποινας Βανδή… Όχι ότι μας πέφτει λόγος, αλλά θα έχουμε να ασχολούμαστε μέχρι ο πρωθυπουργός να προκηρύξει και επισήμως εκλογές!

Για να λέμε λοιπόν τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά όταν δεν μπορούμε (να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους), τουλάχιστον να κυριολεκτούμε… Η μόνη εγκυμοσύνη που μπορεί αυτήν τη στιγμή να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι μια…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Όλα ξεκίνησαν όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή που δεν λέει τίποτα τυχαία ανέφερε στην εκπομπή της ότι γνωρίζει για μια εγκυμοσύνη στη showbiz που θα ταράξει τα νερά… Και λέμε αυτό μόνο η Βανδή με τον χορευταρά Μπισμπίκη μπορούν να το κάνουν, αν κρίνουμε από τη σκόνη που σήκωσε το τελευταίο τους βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και στο σύνολο των ΜΜΕ! Αφού με το θέμα ασχολήθηκαν μέχρι και πολιτικοί αρθρογράφοι!

Πάμε λοιπόν παρακάτω… Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν εννοεί τη Βανδή ότι είναι έγκυος ορθώς λέει ό,τι λέει! Και περιμένουμε να της το πιστώσουμε (το ρεπορτάζ)! Αν όμως εννοεί για παράδειγμα τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελλη Κοκκίνου, τη Σμαράγδα Καρύδη ή τη Δόμνα Μιχαηλίδου από εμάς είναι «βαρέθηκα ήδη»!

Διαβάστε στη συνέχεια τι είπε η πολύ καλή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Και εμείς έχουμε αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης. Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες»!

Comments are closed.