Η Ράνια Τζίμα πιστεύει ότι η ΝΔ δεν πρέπει να κατέβει στις εκλογές

…εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος;

Δηλαδή η Ράνια Τζίμα πιστεύει ότι η ΝΔ δεν πρέπει να κατέβει στις εκλογές; Διαφορετικά τι νόημα είχε η ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη που φιλοξένησε εχθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την εξής διατύπωση: “Υπό αυτές τις συνθήκες υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις να ζητήσετε την εμπιστοσύνη των πολιτών”; Επαναλαμβάνουμε! Η Ράνια Τζίμα πιστεύει ότι η ΝΔ δεν πρέπει να κατέβει στις εκλογές, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος;

Είναι προφανές ότι η διατύπωση του ερωτήματος είναι λάθος! Κάτι άλλο ήθελε να ρωτήσει η δημοσιογράφος… Πιθανόν να ήθελε να ρωτήσει με τι μούτρα θα ζητήσετε να σας ψηφίσουν πάλι; Αλλά δεν ρώτησε αυτό! Ίσως να ήθελε να ρωτήσει, εάν θα μετατεθούν οι εκλογές (από 9 Απριλίου) που γνωρίζουμε έως τώρα; Ούτε όμως αυτό ρώτησε! Μήπως ήθελε να ρωτήσει για την παλιά ιστορία με το τσεκούρι; Μπορεί! Αλλά δεν το ρώτησε!

Πάντως ο υπουργός Εσωτερικών – προφανώς για να μη χαλάσει τον ειρμό, αρχικά αναρωτήθηκε (εύλογα) “Εάν (η δημοσιογράφος) εννοεί τη ΝΔ” και στη συνέχεια απάντησε κάτι αυτονόητο του τύπου, “Θα συνεκτιμηθούν από τους πολίτες τα καλά της θητείας μας, οι αστοχίες και η διαχείριση μας”. Τι άλλο να πει κανείς όταν σε ρωτάνε “Αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ζητήσετε την εμπιστοσύνη των πολιτών”! Προφανώς η ατμόσφαιρα είναι κάπως… Οι προϋποθέσεις όμως υπάρχουν από τη στιγμή που δεν έχει βγει στην παρανομία (ακόμη) η ΝΔ!

Το δε απόσπασμα με αυτήν την ερώτηση τείνει να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Κι αυτό όχι διότι η δημοσιογράφος ρούμπωσε κατά το κοινώς λεγόμενο τον πολιτικό… Αλλά διότι η στάση του σώματος και το ύφος της εξέπεμπαν μια “αγοραία φλυαρία” με ένα άρωμα τού ξέρω ότι θα γίνω viral αν το κάνω (την γκριμάτσα δηλαδή της αποστροφής), σε έναν Βορίδη που στη συγκεκριμένη περίσταση είχε τη σεμνότητα και την εγκράτεια που επιβάλει το συγκλονιστικό δυστύχημα που έχει προηγηθεί! Με λίγα λόγια τσάμπα μαγκιά!

Comments are closed.