Είμαι πολύ επικίνδυνη μάνα τελικά…

Η Κλέλια Ρένεση απαντά σε εκείνους που τη σχολίασαν αρνητικά επειδή είχε μαζί το παιδί της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Η Κλέλια Ρενεση βρέθηκε την Κυριακή με το παιδί της στη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα για το δυστύχημα των Τεμπών. Μάλιστα ανέβασε και σχετικό story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφερόταν στα χημικά που έριξαν οι δυνάμεις καταστολής και στη βιαιότητα που επέδειξαν.

Το γεγονός όμως ότι είχε μαζί το παιδί της όταν έπεφταν τα χημικά και φορούσαν μαντίλια, «εξόργισε» ορισμένους «επαγγελματίες» του είδους και επιτέθηκαν στην ηθοποιό… Η οποία στη συνέχεια απάντησε καταλλήλως!

Μεταξύ άλλων η Κλέλια Ρένεση έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Εγώ μάχομαι για όλα τα παιδιά, δικά μου ή δικά σας δεν έχει σημασία. Η ασφάλεια του δικού μου παιδιού όταν εγώ είμαι παρούσα είναι δεδομένη. Κάντε μας τη χάρη ψυχοπονιάρηδες κ κατεβείτε σε καμία διαμαρτυρία για το κοινό κάλο κ αφήστε την υπερευαισθησία κ την υποκριτική τέχνη για κάνα σανίδι. ΚΟΙΝΩΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ, ΛΥΣΣΑΤΕ Κ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ.

Υγ. Τα μικρά παιδιά τα είχαμε όλοι στην άκρη της συγκέντρωσης, με εύκολη διαφυγή, κ μηδέν ρίσκο. Οι μεγάλοι πηγαινοερχόμασταν στα σημεία .

Εγώ θεωρώ ότι ασφαλίζω το παιδί μου μαθαίνοντας του τον τρόπο να ζει, να διαμαρτύρεται για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου, να μαθαίνει να ζει χωρίς κινητά κ οθόνες, να ξέρει πότε να φυτεύει την τομάτα, να ξέρει να κοιτάει το φεγγάρι στο ολοσκόταδο. Είμαι πολύ επικίνδυνη μάνα τελικά…».

Comments are closed.