Αηδία να μιλάνε συνέχεια για τον εαυτό τους

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ο εγωκεντρισμός τους και η αυτοαναφορικότητά τους αγγίζουν το Εβερεστ! Εγώ, εγώ, εγώ και ξανά εγώ! Jesus και Christ μας! Jesus όμως! Έχει γίνει η αδιανόητη τραγωδία, η απόλυτη. Χάθηκαν τόσοι νέοι άνθρωποι, με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Θάνατος παντού και καταστροφή! Έχουμε τους νεκρούς και έχουμε και τους ζωντανούς νεκρούς που έμειναν πίσω… Που οι ιστορίες τους σε κάνουν χίλια κομμάτια. Ποιον να πρωτοκλάψεις, για ποιον να πρωτοστενοχωρηθείς.. Ολόκληρο το country, σε μαυρίλα!

Και έχεις την Καινούργιου και τον Λιάγκα στο television να κάνουν σόου και να μιλάνε – αν είναι δυνατόν! –  άλλη μία φορά για τον εαυτό τους! Για τους ίδιους! Τόσο βαρύγδουπα που κουφαίνεσαι! Σαν να είναι μια οποιαδήποτε περίοδος! How much απωθητική και εξοργιστική η εικόνα τους!

Ο ένας βγαίνει βαρύγδουπα να δηλώσει και να μας απειλήσει ότι σταματά να ασχολείται με τα Τέμπη, γιατί έχει αηδιάσει και θέλει να εξηγήσει στον κόσμο το πώς αισθάνεται. Διότι δεν ξέρουμε αν το έχετε κάνει understood, αλλά ο κόσμος εκεί έξω είναι μες στην απορία και τον καημό, πώς feels ο Λιάγκας! Αυτό τον καίει (τον κόσμο always) αυτές τις days. Πώς να αισθάνεται ο Λιάγκας, ειδικά από χθες που μπήκε στα σόσιαλ μίντια λέει και είδε να γράφουν διάφορα για αυτόν… Πώς να το πήρε αναρωτιούνται και σκάνε οι people ‘κει έξω! Μια βδομάδα μετά την τραγωδία…

Η άλλη, η Καινούργιου μας πληροφόρησε, ότι αυτές τις μέρες το βλέμμα της είναι χαμηλά… Να το ξέρετε κι αυτό! Κοιτάει κάτω πλέον η σούπερ Κατερίνα, γιατί έχει θλίψη και πρέπει να φανεί. Και πρέπει να το δηλώσει βασικά. Αυτό είναι το πρωταρχικό! Τώρα που άκουσε διάφορα να της λένε, για τη στάση της. Έχει τα μάτια κάτω ρε guys, έλεος δεν το κάνετε watch; Και αφού δεν είναι αντιληπτό, φροντίζει να μας ενημερώσει η ίδια! Και να μοιραστεί μαζί μας τη στενοχώρια της για σχόλια που άκουσε κι αυτή. Σερφάροντας! Διότι guys μου, συνέβη μια τραγωδία, αλλά μη χάνουμε και τα μεγέθη σε αυτόν τον πλανήτη. Του τι είναι σημαντικό! Πώς νιώθουν Καινούργιου και Λιάγκας όταν πιάνουν τα κινητά στα χέρια!

Συνοψίζουμε: Και οι δύο θέλουν να πουν στον κόσμο πόσο στεναχωρημένοι είναι. Για σχόλια στα σόσιαλ μίντια! Αλήθεια αν δεν ήταν η σιδηροδρομική τραγωδία, θα είχαμε σκάσει από τη θλίψη μας. Θα είχαν μονοπωλήσει το συναίσθημα μας!

Ρε δεν πάνε καλά!

Υ.Γ. Όταν πια δεν σας πουλάνε τα Τέμπη, δεν θα είναι γιατί ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται, αλλά επειδή θα έχει σιχαθεί την tv κάλυψη της τραγωδίας. Διότι ο κόσμος ‘κει έξω βράζει! Έξω από τις οθόνες…

Comments are closed.