Δεν πίστευε στα αυτιά της η Αναστασοπούλου ακούγοντας τον Μπάμπη

 

 

Εντυπωσιακή η αυτοκριτική του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (ΑΝΤ1), τόσο πολύ που ούτε η Μαρία Αναστασοπούλου δεν πίστευε στα αυτιά της!

Συζητώντας για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη ο πρώην δημοσιογράφος είπε «Μουτζώστε μας»! Ακριβώς αυτό όμως! “Μουτζώστε μας”! Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο! Νωρίτερα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε πει ότι “Καλά κάνουν οι νέοι άνθρωποι που έχουν εξεγερθεί”, για να προκαλέσει την απορία της Μαρίας Αναστασοπούλου που προφανώς δεν πίστευε στα αυτιά της, με αποτέλεσμα να ρωτήσει διευκρινιστικά “Έτσι λέτε”; Ναι έτσι είπε! “Καλά κάνουν οι νέοι και έχουν εξεγερθεί”! Το είπε!

Ομολογουμένως αιφνιδίασε τους τηλεθεατές η αυτοκριτική του βουλευτή, αφενός διότι ήταν εξαιρετικά προωθημένη και αφετέρου διότι εξαιτίας παλιότερων θέσεων του σαφώς πιο αντιδραστικών, αυτήν τη φορά βγήκε από τα αριστερά (και χωρίς φλας, απροειδοποίητα)! Για αυτό και η Μαρία Αναστασοπούλου αναγκάστηκε να πει “Δεν το περίμενα από εσάς κύριε Παπαδημητρίου”!

Υπάρχει όμως και καλύτερο! Και το άφησε για το τέλος… Αφού όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αποσβολωμένος κι αυτός λέει “Να πείτε τότε και στα ΜΑΤ να μην πετάνε δακρυγόνα σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τους μπαχαλάκηδες”, για να απαντήσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου “Συμφωνούμε”!

Comments are closed.