Σημαντική η βοήθεια της Πολιτείας στους συγγενείς της τραγωδίας των Τεμπών

ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα στους κατ’ επάγγελμα κριτές και τιμητές, αλλά και στην τοξικότητα των κοινωνικών δικτύων για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, οι περισσότεροι που έχασαν κάποιον δικό τους άνθρωπο ομολογούν ότι η ζωή δεν αποτιμάται σε χρήματα και τίποτα δεν θα φέρει πίσω τους δικούς τους ανθρώπους… Ωστόσο δηλώνουν ότι κάθε βοήθεια από την Πολιτεία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ευπρόσδεκτη.

«Μακάρι να μη χρειάζονταν όλα αυτά τα μέτρα, αλλά αυτές τις εποχές οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική», δηλώνει ο Σωτήρης Μήτσκας που έχασε την κόρη του.

«Αυτό που χάσαμε ο καθένας μας, δεν υπάρχει υποκατάστατο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι εστιάζουν, ξέρεις, στα χρήματα, ας πούμε, και δεν είναι μόνο τα χρήματα είναι και άλλα πράγματα που εγώ πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 και συμπλήρωσε, «Μιλώντας για τη δική μου οικογένεια, έχουμε μια κορούλα που μόλις γέννησε, έχουμε ένα άλλο αγόρι που σπουδάζει στο εξωτερικό. Μακάρι να μη χρειάζονταν όλα αυτά τα μέτρα, αλλά είναι έτσι η ζωή αυτόν τον καιρό, αυτές τις εποχές που οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική. Απλά στο μέλλον να μην υπάρξει άλλη Ιφιγένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Comments are closed.