«Να με κρίνει ο λαός»

… δηλώνει για πρώτη φορά μετά την τραγωδία των Τεμπών ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στον Γιώργο Παπαχρήστο των «Νέων»

«Να με κρίνει ο λαός όχι ο ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνει για πρώτη φορά μετά την τραγωδία των Τεμπών ο Κώστας Αχ. Καραμανλής για την υποψηφιότητα του στις προσεχείς εκλογές στον Γιώργο Παπαχρήστο για την εφημερίδα «Τα Νέα».

Ο πρώην υπουργός που παραιτήθηκε εξαιτίας του πολύνεκρου δυστυχήματος δεν έχει μιλήσει όλες αυτές τις ημέρες… Αντίθετα όμως έχουν μιλήσει πολλοί συνάδελφοι του από το κόμμα της ΝΔ και έχουν πάρει θέση για την υποψηφιότητα του, με τους περισσότερους να είναι αρνητικοί.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος μίλησε με τον Κώστα Αχ. Καραμανλή και η συνομιλία τους δημοσιεύεται στα «Νέα Σαββατοκύριακο», όπου εκεί ο πρώην υπουργός παραδέχεται πως δέχεται πιέσεις να μην είναι υποψήφιος, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι οι πιέσεις δεν προέρχονται από το Μαξίμου.

«Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από την πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ό,τι συνέβη, να με στείλει σπίτι μου. Ο λαός, όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα δεν θεωρεί ότι έχει ουσιαστική ευθύνη, εκτός την πολιτική.

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να ανατάξω τους σιδηροδρόμους, που ήταν σε απόλυτη διάλυση όταν τους παρέλαβα. Γιατί θα χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων; Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου για ό,τι συνέβη, ας βάλει 30 βουλευτές του να συστήσουν τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής. Εκεί θα τα πούμε όλα»!

Comments are closed.