Από τον Οικονομικό Εισαγγελέα στην ταινία του STAR


 

 

Στον απευθείας ανταγωνισμό των δυο προγραμμάτων δηλαδή μεταξύ του τελικού “The Voice” στον ΣΚΑΙ που παρουσίασε η Φαίη Σκορδά το Σάββατο το βράδυ και στο “J2US” στον ALPHA που παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης (και υποθέτουμε ότι με αγωνία περιμένει τις αποφάσεις του Οικονομικού Εισαγγελέα μετά το πολυσέλιδο έγγραφο φωτιά που έλαβε από την Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος), κερδισμένη ήταν η Φαίη και ο ΣΚΑΙ!

Δεν γνωρίζουμε αν το κοινό έχει επηρεαστεί από αυτά που ακούγονται για τον Ν. Κοκλώνη (που δεν το πιστεύουμε)… Πάντως το Voice τερμάτισε πρώτο στα δυναμικά κοινά με 13,8%, ενώ το J2US έμεινε πίσω με 12,7%. Προφανώς έχει να κάνει ότι ήταν τελικός και το ενδιαφέρον ήταν μεγαλύτερο… Από το επόμενο Σάββατο ο Κοκλώνης δεν θα έχει ανταγωνιστή και θα τερματίζει πρώτος!

Ωστόσο για να τα λέμε όλα ο μεγάλος νικητής το Σάββατο το βράδυ ήταν η ταινία (για την ακρίβεια οι ταινίες) του STAR! Αφού από τις 21.00 που ξεκίνησε μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα έπαιξε τρεις ταινίες, μια παιδική που σάρωσε στα παιδικά κοινά και δυο ακόμη που επίσης σάρωσαν.
Συγκεκριμένα λοιπόν η πρώτη “Το σκυλάκι της βασίλισσας” συγκέντρωσε 9,8% στα δυναμικά κοινά και 22,9% στα παιδιά. Ακολούθησε στις 23.00 μέχρι τη μια τα ξημερώματα ο “Τελευταίος κυνηγός μαγισσών” (την ώρα δηλαδή που “απέναντι” είχε Voice και J2US) τερματίζοντας πρώτο από όλα με 14,4% στα δυναμικά κοινά, και συνέχισε στη 1.10 τα ξημερώματα με το “Φονικό όπλο” (ταινιάρα για εκείνη την ώρα) που σάρωσε με 18,5% στα δυναμικά κοινά!

Comments are closed.