Πτώση για τους “Αρβύλα”

 

Σχεδόν 4 μονάδες κάτω από τη Δευτέρα βρέθηκε το χθεσινό επεισόδιο των “Ράδιο αρβύλα” που από την αρχή της εβδομάδας φιλοξενεί καθηγητές πανεπιστημίου, προκειμένου να συζητούν πώς μπορούν να αντιδράσουν οι πολίτες (νομικά και πολιτικά) απέναντι στο κράτος και την Πολιτεία. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα φιλοξενήθηκε ο επίκουρος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Ανδρέας Τάκης, ενώ την Τρίτη ο πιο “διάσημος” τηλεοπτικά καθηγητής Πολιτικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Μακεδονία Νίκος Μαραντζίδης.

Μάλιστα τη Δευτέρα ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα των “Αρβύλα” δέχθηκαν πολλές επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιλογή τους να φιλοξενήσουν τον επίκουρο της Νομικής του ΑΠΘ Ανδρέα Τάκη, με το σκεπτικό ότι δεν είναι αντικειμενικός, επειδή αρθρογραφεί στην “Αυγή”. Αυτή η εκπομπή λοιπόν της Δευτέρας κινήθηκε στα ποσοστά που κινούνται οι “Αρβύλα” και συγκεκριμένα συγκέντρωσαν 19,2% στο δυναμικό κοινό και 14,4% στο σύνολο.

Ωστόσο την Τρίτη, δηλαδή εχθές που φιλοξενήθηκε ο Νίκος Μαραντζίδης σχεδόν στο σύνολο του δεύτερου μέρους της εκπομπής, τα ποσοστά τηλεθέασης κινήθηκαν χαμηλά για τα δεδομένα των “Αρβύλα”. Προφανώς δεν “έφταιγε” η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα “απέναντι” στο δελτίο ειδήσεων του MEGA… Αλλά ότι το τηλεοπτικό κοινό προτιμά τους “Αρβύλα” για τα βίντεο και όχι για τις συνεντεύξεις! Έτσι η χθεσινή εκπομπή συγκέντρωσε 13% στο σύνολο του κοινού και 15,6% στο δυναμικό κοινό!

Comments are closed.