Τι δεν έχει ο Λιάγκας;

Η Ελένη Μενεγάκη διαπίστωσε ότι ο Λιάγκας έχει χάσει το χιούμορ του! Σωστό ακούγεται (και κυρίως φαίνεται)! Αν μάλιστα σκεφτούμε ότι οι δυο παρουσιαστές ήταν και συμμαθητές, ενώ αν λάβουμε υπόψιν μας ότι η Μενεγάκη μεταξύ άλλων έχει και κτηνώδη εμπειρία στην τηλεόραση, σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει για όλα αυτά!

Ωστόσο, γιατί ο Λιάγκας να έχει χάσει το χιούμορ του; Μήπως δεν είχε ποτέ χιούμορ, και άρα η συζήτηση είναι άνευ αντικειμένου; Η Μενεγάκη και το πάνελ της εκπομπής της υποστηρίζουν ότι ο Λιάγκας έχασε το χιούμορ του και το χαμόγελο του, από τότε που ξεκίνησαν τα τηλεοπτικά κουτσομπολιά ότι ο Αρναούτογλου θα κάνει πρωινό… Κουτσομπολιά όμως που τροφοδοτούσαν για πολύ καιρό οι ίδιοι, δηλαδή ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου! Μεγάλη κουβέντα (και βαρετή)…

Παρόλα αυτά, το ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει: τι φταίει του Λιάγκα; Γιατί έχασε το χιούμορ του; Τι του λείπει; Άγνωστο!

Το μόνο σίγουρο είναι, τι έχει ο Λιάγκας και όχι τι έχασε! Και ο Γιώργος Λιάγκας κατά κοινή ομολογία φέτος έχει δυο μεγάλες νίκες στα επαγγελματικά. Κατάφερε να κερδίσει την Κατερίνα Καινούργιου (τη βασική του αντίπαλο), και την πρώην σύζυγο που επίσης είναι «απέναντι του» (και πιθανόν να ήθελε να αποδείξει ότι είναι καλύτερος)! Άρα επαγγελματικά είναι κερδισμένος… Σε όλα τα υπόλοιπα όμως μόνο ο ίδιος ξέρει, τι του λείπει, τι είχε ή τι έχασε, (ούτε η Μενεγάκη ούτε κανένας άλλος)!

Comments are closed.