Τι έρχεται στο βάθος;

 

Η στοχοποίηση, η κωλοτούμπα και η αμφισβήτηση Τσίπρα

Αν δεν είχε προηγηθεί το δυστύχημα των Τεμπών θα μπορούσε κανείς να πει απαντώντας στην ερώτηση του τίτλου με χιούμορ, «Το τρένο»! Το τρένο όμως συγκρούστηκε προκαλώντας τη δυστυχία σε 57 οικογένειες, και τη θλίψη σε μια ολόκληρη χώρα! Τρεις ημέρες πριν η ίδια χώρα ασχολιόταν με ένα τουιτ ενός επίλεκτου μέλους της εθνικής της αντιπροσωπείας… Που αυτή η θλίψη όμως έκανε όλους να το ξεχάσουμε (το τουιτ), ή πιο σωστά να το τοποθετήσουμε στην πραγματική του διάσταση.

Από εχθές λοιπόν – είκοσι ημέρες μετά από εκείνο το τουιτ, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η επιστολή Πολάκη και στην ουσία λέει «πρόεδρε γράψε λάθος», στα δημοσιογραφικά γραφεία έχει σηκωθεί σκόνη! Σενάρια, εικασίες, προβλέψεις… Ακόμη και αμφισβητήσεις καταγράφηκαν, για το χέρι που έγραψε την επιστολή Πολάκη!

Ο Βασίλης Χιώτης που είδε τη φωτογραφία του να κοσμεί την ανάρτηση – μανιφέστο Πολάκη πριν δυόμιση εβδομάδες γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτό που όλοι ψιθυρίζουν, «αποκωδικοποιώντας» τα μηνύματα που κρύβει, αλλά κυρίως τη σκοπιμότητα της πρωτοβουλίας… Δηλαδή την επιθυμία Πολάκη να είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και να μην αποκλειστεί. Κάτι που στην πραγματικότητα ούτε η Κουμουνδούρου θέλει… Και η επιστολή τη συγκεκριμένη στιγμή, φαίνεται να βοηθάει και να λειτουργεί προς αυτήν την κατεύθυνση!

Ο Χιώτης λοιπόν έγραψε ότι βλέπει να έρχεται μια κωλοτούμπα… Περιγράφει δηλαδή το προσφιλές σπορ του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «Σαν να βλέπω μια κωλοτουμπα στο βάθος να έρχεται…»!

Συμπερασματικά λοιπόν, από την επιστολή Πολάκη και στον βαθμό που γίνει αποδεκτή, αυτό που προκύπτει είναι ότι το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ η στοχοποίηση δημοσιογράφων ή λειτουργών της Δικαιοσύνης, αλλά η αμφισβήτηση Τσίπρα (που απέπνεε το τουίτ Πολάκη)!

Comments are closed.