Καλλιάνος κατά Παπαρίζου για το ότι τα παιδιά γεννιούνται άφυλα

 

“Μην τρελαθούμε πια…”

Την ενόχληση του έδειξε ο Γιάννης Καλλιάνος για τη δήλωση της Έλενας Παπαρίζου ότι όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ο βουλευτής της ΝΔ έγραψε στο Facebook: “Με απόλυτο σεβασμό προς την κ. Παπαρίζου, την οποία εκτιμώ αλλά και παρακολουθώ ως καλλιτέχνιδα, η δήλωση της ότι «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» είναι τουλάχιστον ατυχής διότι δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.
Όταν περίπου στον 4° μήνα κυήσεως οι γονείς επισκέπτονται τον ιατρό τους, τους λέει με χαρά ότι το παιδί τους είναι κοριτσάκι ή αγοράκι. Στη συνέχεια, όταν μετά τη γέννηση ενός παιδιού οι γονείς πηγαίνουν στο ληξιαρχείο, εκεί σημειώνεται : Άρρεν ή θήλυ.
Άφυλο παιδί δεν υπάρχει, δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει ποτέ. Άλλο το φύλο ενός παιδιού λοιπόν και άλλο οι σεξουαλικές του προτιμήσεις μόλις μεγαλώσει και καταλάβει τον εαυτό του.
Μην τρελαθούμε πια σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε”.

Η Ελενα Παπαρίζου χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις της σε podcast του Pride 98.6: «Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά».

Comments are closed.