Διαβάστε στη “Real news”

 

Με τίτλο: «Ελεγχοι από την εφορία και στα social media» κυκλοφορεί, εκτάκτως το Σάββατο, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ για τον εντοπισμό υποθέσεων φοροδιαφυγής.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Στο μικροσκόπιο ειδικού τμήματος του φορολογικού μηχανισμού μπαίνουν οι αναρτήσεις φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων σε Facebook και Instagram.
– Θα συλλέγουν στοιχεία και φωτογραφίες για να εντοπίζουν φορολογουμένους που διάγουν πολυτελή βίο, ο οποίος δεν συνάδει με το εισόδημα που εμφανίζουν στις δηλώσεις τους.
– Από κόσκινο θα περνούν και οι εταιρείες που πωλούν τα προϊόντα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
– Τα 4 νέα ψηφιακά εργαλεία που θα ενεργοποιήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εντός του 2023.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– «Ανακωχή» στο Αιγαίο έως τις εκλογές. Το παρασκήνιο των επαφών Αθήνας – Αγκυρας που έφεραν αποκλιμάκωση της έντασης. Οι ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων διπλωματών και το τηλεφώνημα Δένδια – Τσαβούσογλου στις 6 Μαρτίου. Ποια είναι τα βασικά σημεία της συμφωνίας των δύο πλευρών και τι θα γίνει με τις διερευνητικές επαφές.
– Τα 3 σημεία της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Ιταλίας. Ανοίγει ο δρόμος για τη μετατροπή της Ελευσίνας σε κέντρο παραγωγής πλοίων για όλη τη Μεσόγειο.
– Υπόθεση κατασκοπείας: Η «Μαρία Τσάλλα» είχε απλώσει δίχτυα και στο Λονδίνο! Ο απόρρητος φάκελος των βρετανικών Αρχών για τη Ρωσίδα που διέφυγε από τη χώρα μας.
– Αδωνις Γεωργιάδης: «Είναι δυνατόν οι πολίτες να έχουν ψηφίσει για πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα και να αγνοείται η ψήφος τους επειδή δεν συμφωνεί ο κύριος Ανδρουλάκης;».
– Ράνια Σβίγκου: «Στο ρευστό πολιτικό σκηνικό, ο ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Με συγκεκριμένες προτάσεις και σχέδιο για την επόμενη ημέρα».
– Νέα στρατηγική κίνηση του Θ. Κυριακού. H Fairfax στον ΑΝΤ1+.
– Πώς έμεινε στα χαρτιά η Ακαδημία του ΟΣΕ. Ιδρύθηκε το 2016, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ η σχολή που θα εκπαίδευε μηχανοδηγούς, σταθμάρχες και κλειδούχους. Οι ευθύνες της ΡΑΣ για την εγκατάλειψη του έργου της τηλεδιοίκησης και της σηματοδότησης και τι απαντά η πρόεδρος της Αρχής Ιωάννα Τσιαπαρίκου. Η Οδύσσεια του 20χρονου και της 25χρονης που επέζησαν από το τραγικό δυστύχημα και νοσηλεύονται βαριά τραυματισμένοι.
– Εφιάλτης στα αποδυτήρια για 5 ανήλικες μαθήτριες. Οι καταγγελίες των κοριτσιών για τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκαν από προπονητή του τάε κβον ντο.
– Τα 7 βίντεο της φρίκης. Τι ερευνούν οι Αρχές για τους βιασμούς 14χρονου κοριτσιού στο Μεταξουργείο.

Comments are closed.