Εσύ πού βέλαζες;

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Μετά και τον προχθεσινό καβγά Παπαδάκη – Αναστασοπούλου μπροστά στις κάμερες – διότι behind δεν ξέρουμε και ούτε θέλουμε να κάνουμε imagine – πλέον guys μου εμείς δεν μιλάμε για τον presenter. Με ποια έννοια; Όλα αυτά είναι γνωστά! Μόνο η όμορφη Μαρία δεν τα ήξερε!

(από το 10:00 και μετά η αποθέωση)

Δεν τα ήξερε; Ή πρόταξε το οικονομικό και την εξέλιξη (στον “πάγκο” δηλαδή μέχρι να βγει στη σύνταξη ο presenter)… Κακό του κεφαλιού της! Because είπαμε, οκ κρίση υπάρχει, δύσκολοι οι καιροί, εργασιακή ανασφάλεια, ακρίβεια παντού, αλλά υπάρχουν και some things βρε woman μου που δεν τα διαπραγματεύεσαι!

Η μετακίνηση της από τον Σκάι στον Ant1 για να διακοσμήσει το πλατό του Παπαδάκη, πρέπει να διδάσκεται στα αμφιθέατρα. Είναι γκάου completely το situation της! Να μην την αφήνει να αρθρώσει κουβέντα, όπως ποτέ και κανέναν άλλωστε, γνωστό, να την κόβει, να την ακυρώνει και αυτή να κάθεται να χαριεντίζεται στα interviews της ότι από μικρή ήθελε να συνεργαστεί με τον Παπαδάκη. Νταξει υπάρχει και ένα όριο!

Καλά της την είπε λοιπόν ο Παπαδάκης προχθές. Ας πρόσεχε! Εδώ είναι η εκπομπή μου σου λέει και κάνω αυτούς τους μονολόγους τριάντα τόσα χρόνια! Πάρτα στη μούρη σού λέει. Εσύ πού βέλαζες;

Εξίσου ωραίο όμως ήταν και το προηγούμενο περιστατικό. Το τρέιλερ τού τι θα ακολουθούσε! Διότι κει στην πρωινή ζώνη του Ant1 είναι μια ωραία ατμόσφαιρα! Όπου ήθελε ο Φοίβος Κλαυδιανός να κάνει ένα ακόμη question, ο presenter (αυτός που θα “γράψει” το “Καλημέρα Ελλάδα” στην Αναστασοπούλου) του έλεγε ότι δεν υπάρχει χρόνος και η beautiful Μαρία τόλμησε να του επιτρέψει μια τελευταία φράση (εδώ το χάρμα). Τι; What;! Τι κάνουνε watch τα ματάκια μας! Πρωτοβουλίες;! Και κάπως έτσι κοπήκανε μαχαίρι…

Εν κατακλείδι. Διότι τα ‘χουμε γράψει. Επί Σκάι ήταν άψογη. Ας φύγει τρέχοντας! Μακριά! Σε άλλη γη σε άλλα μέρη που λέει και το άσμα! Ή ας σιωπήσει για πάντα, μέχρι να φύγουν οι “πρωινοί” και να κληρονομήσει τον “αέρα”, τα πλατό και τα σκαμπό… Αν καταλαβαίνεις τι λέω!

Πάντως, όσο για τον Παπαδάκη; Μαγκιά του! Ε, ναι! Πέτυχε το απόλυτο TV ταπείνωμα στα στερνά του! Την έχει ισοπεδώσει!

Αυτά! Αμπάχα μπούχα αντε γεια και wind στα πανιά!
Και το volume για πολύ great songάκι!

Comments are closed.