Όταν τρώγεται με Λιάγκες και Μουτσινάδες χάνει τα αβγά και τα πασχάλια

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Είναι με κάποιους παίκτες που τον χαίρεσαι! Του βγάζουν τον καλύτερο του εαυτό. Όπως χθες, στο επεισόδιο του Εκατομμυριούχου η όμορφη Εβελίνα. Από την αρχή, από το πολύ beginning είχαν ωραία χημεία μεταξύ τους… Καλά εκεί που αποθεώθηκε το πράγμα, ήταν όταν η νεαρή παίκτρια ενώ απάντησε ok στο “Κλειδώνω;” του Αρναούτογλου, στο επόμενο δευτερόλεπτο πετάχτηκε έντρομη θέλοντας να αλλάξει το answer της με κάποια άλλη επιλογή!

Χαμός! Πολύ γέλιο ο presenter που την τρόλαρε πολύ nice για την… αποφασιστικότητα της! Όπως και η ίδια δηλαδή έκανε στον εαυτό της, που πρώτη ανέδειξε το χαριτωμένο της ελάττωμα! Αλλάζει γνώμες εύκολα δεν μπορεί έλεγε και έπεφτε γέλιο κάθε φορά για το αν το εννοεί ότι ειναι η οριστική της επιλογή, ή θα αλλάξει!

Τα breaking news εδώ στο situation είναι ότι όταν θέλει, ο Αρναούτογλου, βοηθάει. Με τον τρόπο του, με τις εκφράσεις του, με την ατάκα του, δίνει information στον παίκτη. Απο κει και πέρα είναι βέβαια και στην περίπτωση του παίκτη, αν θα χαμπαριάσει να τσιμπήσει την πληροφορία ή την τύφλα του completely! Γιατί υπάρχει και αυτό το category. Που ο Αρναούτογλου μπορεί να πει κάτι για να βοηθήσει, αλλά να πηγαίνουν στο βρόντο! Καμία επαφή!

Πάντως το θέμα είναι ότι την τσαχπίνα την Εβελίνα τη διευκόλυνε χθες αρκετές φορές και tonight είναι η συνέχεια! Τόση βοήθεια, δεν είχαμε ξανα εντοπίσει να δίνει! Προφανώς κάτι θετικό τού έβγαλε!

Επίσης το θέμα είναι ότι όσο τον κάνεις watch στο παιχνίδι του, είναι συμπαθέστατος. Ο Αρναούτογλου always! Ενώ όταν τρώγεται με τα μιντιακά, με Λιάγκες, με Μουτσινάδες, τι είπαν, τι απάντησαν, τι εννοούσαν… Χάνονται και τα αβγά και τα πασχάλια! Άσχετο, αλλά truth!

Comments are closed.