Ο Κουδουνάρης, ο Τσίπρας και η κουμπαριά με τη Zoe Pre

… ή αλλιώς καλά στέφανα

Οι μεγαλύτεροι την έμαθαν μέσα από τη συνέντευξη στον Αλέξη Τσίπρα και οι μικρότεροι την ήξεραν… Ο λόγος για τη Zoe Pre τη γιουτιούμπερ που βάλθηκε με μία συνέντευξη στο Secret να τη μάθει όλη η Ελλάδα! Κι αυτό διότι θέλει – λέει, να την παντρέψει ο Τσίπρας με τη σύντροφο της! Μάλιστα!

Στη συνέντευξή λοιπόν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μεταξύ άλλων συζήτησαν και για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών… Ανοίγουμε εδώ μια παρένθεση για να πούμε ότι ενώ αυτή ήξερε, η άλλη προχθές στο «My Style Rocks» (ΣΚΑΙ) δεν είχε ιδέα ότι στην Ελλάδα δεν έχει θεσπιστεί ακόμη ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών, και ότι δεν μπορούν να παντρευτούν παρά μόνο να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης! Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει έξαλλος ο Κουδουνάρης με την άγνοια της παίκτριας και να της τα χώσει, επειδή ντύθηκε για να πάει σε γάμο ομόφυλων ζευγαριών (πού πας μαρή;), ενώ όφειλε να ξέρει τι ισχύει για να ντυθεί – προφανώς, ανάλογα! Να φορέσει δηλαδή πλερέζα; Εντάξει, ενδέχεται η παίκτρια να είναι ΚΚΕ και άρα κατά του γάμου! Και άρα τσάμπα τσαντίστηκε ο Κουδουνάρης!

Πάμε όμως παρακάτω γιατί ξεχάσαμε από πού ξεκινήσαμε… Ξεκινήσαμε λοιπόν από τη Zoe Pre που θέλει να την παντρέψει ο Τσίπρας! Καλά στέφανα λοιπόν! «Ναι θέλω να με παντρέψει με την κοπέλα μου ο Αλέξης Τσίπρας, επειδή αυτός θα το θεσπίσει. Για αυτό είναι μια καλή ευκαιρία». Και πάλι, καλά στέφανα!

Comments are closed.