Εκτός εκλογικής μάχης και η Λατινοπούλου

…μετά από προσφυγή Μπογδάνου

Εκτός εκλογικής μάχης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου. Η ίδια σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικοτητα! Είναι γνωστό πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη στήριξή σας».

Στην ουσία η προσφυγή Μπογδάνου έγινε δεκτή, καθώς κρίθηκε πως υπάρχει «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου, από το κόμμα που έχει ιδρύσει αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και από το οποίο προερχόταν και η ίδια η Αφροδίτη Λατινοπούλου, έως την ημέρα της διαγραφής της.

Επιπλέον να σημειωθεί ότι απορρίφθηκαν και πάλι ομόφωνα τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους. Καθώς επίσης απορρίφθηκε και η προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Comments are closed.