Μεγάλη συναυλία του ΚΚΕ

… εχθές το βράδυ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής – BINTEO

Μια «κόκκινη» βραδιά εχθές Κυριακή γεμάτη από σκοπούς, μελωδίες και τραγούδια στο κατάμεστο σκοπευτήριο της Καισαριανής οργάνωσε το ΚΚΕ, με τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού. Από τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Μεράντζα και τον Διονύση Τσακνη, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τη Γιώτα Νέγκα, και την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Μάκη Σεβίλογλου, έως τους εκπροσώπους της νεότερης γενιάς, την Ρίτα Αντωνοπούλου, την Νατάσσα Μποφίλιου, τον Απόστολο Ρίζο και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Η συναυλία ξεκίνησε με ορχηστρικά κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη… Ενώ πρώτος ανέβηκε στη σκηνή ο Μανώλης Μητσιάς. Ο Διονύσης Τσακνής ερμήνευσε την “Πρώτη Μαϊου” του Μάνου Λοϊζου και το “Ανεμολόγιο ” του Θάνου Μικρούτσικου και αποχαιρέτησε τον κόσμο σημειώνοντας: “Με τέτοια δύναμη, τέτοια αποφασιστικότητα, τέτοια καρδιά θα πάμε στις εκλογές και θα ψηφίσουμε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας”.

Στη μεγάλη εκδήλωση της ΚΟ Αττικής για την Πρωτομαγιά, παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ και πολλοί υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος.

Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ η Ασημίνα Ξυροτύρη – Αικατερινάρη, ο Κώστας Τριανταφύλλου και ο Γιώργος Ρούσσης, η υποψήφια βουλευτής του Κόμματος στην Α’ Αθήνας, Κωνσταντίνα Κούνεβα, οι υποψήφιοι στον Νότιο Τομέα Αθήνας Σεμίνα Διγενή, Παύλος Ορκόπουλος, Νίκος Καλογερής και Σπύρος Τζόκας, οι υποψήφιοι στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, Γιώργος Πομάσκι, Κώστας Γουλιάμος και Βασίλης Παρασκευόπουλος, η υποψήφια στην Ανατολική Αττική, Ελένη Γερασιμίδου και ο υποψήφιος στη Α’ Πειραιά, Βασίλης Γκιτάκος.

Επιπλέον, την αντιπροσωπεία Γάλλων συνδικαλιστών που επισκέπτεται τη χώρα μας για τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, Γιώργος Στεφανάκης (Επικρατείας), Γιώργος Πέρρος (Δυτικός Τομέας Αθήνας), Εφη Χαλιού (Νότιος Τομέας Αθήνας), Μάρκος Μπεκρής (Β’ Πειραιά), Μάης Μέντης (Ανατολική Αττική), Αλέκος Περράκης (Βόρειος Τομέας Αθήνας).

Ως συντελεστές της συναυλίας συμμετείχαν επίσης ο Διονύσης Τσακνής, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, ο Γιώργος Παπαζαχαριάκης, υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΚΚΕ.

Εκεί ήταν και η Μάγδα Φύσσα. Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχαν άνθρωποι των Τεχνών και Γραμμάτων, ανάμεσά τους ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Γιάννης Μήλιος και άλλοι.

Comments are closed.