Δώστου τηλεόραση και πάρτου την ψυχή

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Είναι όμως ο Τσίπρας ο μπαγάσας εξπέρ στα τηλεοπτικά! Μανούλα! Guys αν δεν μας ξαναγίνει prime minister, να του προταθεί καμιά τηλεοπτική εκπομπή, θα σκίσει! Πετάει η σκούφια του για viral καταστάσεις!

Τον κανουμε watch στα interviews του στο television και ο άνθρωπος το’χει! Δεν περιμένει από τους journalists να κάνουν παιχνίδι, το κατευθύνει ο ίδιος! Καλά το απιστεύτου ήταν στη συνέντευξη του στο πρωινό του Mega το Σαββατοκύριακο. Όπου τον ρωτάει η Στέλλα Γκαντώνα με ποιον θα έβγαινε ένα βράδυ για ποτό από τους πολιτικούς του αντιπάλους και ενώ εκείνος το πάει κατευθείαν να απαντήσει ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς, κρίνοντας -και σωστά- ότι εκεί είναι το τζέρτζελο, αυτή του επιμένει όχι απαραίτητα από Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη κτλ γενικώς λέει, από οποιοδήποτε βουλευτή άλλου κόμματος! “Εντάξει δεν έχει ενδιαφέρον αυτό που μου λέτε” της μπουμπούνισε και ίσα που δεν της είπε ένα “Helloooo”!

Αλλά και στην Τσιμτσιλή που πήγε καλεσμένος, τα είχε κάνει τα κουμάντα του. Ήξερε ακριβώς τι ήθελε να πει για τα προσωπικά του, παιδιά, σκυλιά, σύντροφο κτλ και δεν περίμενε τα questions για να “ανοιχτεί”. Όμως σίγουρα να πούμε ότι η Τσιμτσιλή το χειρίστηκε πολύ better than Γκαντώνα, αφού ενώ πήγαινε στο να ρωτήσει κάτι άλλο, το τσίμπαγε στο καπάκι και τον άφηνε να μιλήσει. Ενώ η άλλη στο Mega, πολλές times τον διέκοπτε κιόλα για να πει τα δικά της, που συνήθως ήταν αδιάφορα!

Καλά και το ντιμπέιτ το διπλό με Μητσοτάκη για αυτό το θέλει! Ξέρει ότι δεν πρόκειται να πάρει ψήφους από αυτό, αλλά, είπαμε, για το τζέρτζελο! Θέλει ο άνθρωπος να μας προσφέρει μια βραδιά τύπου Eurovision, με κόκα κόλα και πίτσες να χαρούν τα σόσιαλ μίντια! Αυτό! Για το entertainment μας!

Comments are closed.